Ekonomi

Düğmeye basıldı! Akaryakıt ve otogaza 40 lira indirim!

Son zamanlarda benzin, motorin ve LPG'ye yapılan zamlardan sonra otomobil sahipleri indirimli akaryakıt ve otogaz satan istasyonları araştırırken bunun ardından otogaz ve akaryakıt fiyatları için kampanyalar da sorgulanıyor. Bu zammın ardından araç sahipleri indirimli akaryakıt ve otogaz satan istasyonları araştırıyor, ardından akaryakıt ve akaryakıt fiyatlarına yönelik kampanyalar da sorgulanıyor

Bilindiği gibi dolar kurundaki dengesiz hareketlilik ve petrol fiyatlarındaki değişim kapsamında benzin, motorin ve LPG fiyatları çok yükseldi. Bu zammın ardından araç sahipleri indirimli akaryakıt ve otogaz satan istasyonları araştırıyor, ardından akaryakıt ve akaryakıt fiyatlarına yönelik kampanyalar da sorgulanıyor.

Kamupersonelinet'te yer alan habere göre; İş Bankası tarafından kart sahiplerine kampanya duyurusu yapılırken, maksimum anlaşmalı Shell istasyonlarından tek seferde ve farklı günlerde 150 TL ve üzeri 4. akaryakıt veya otogaz harcamasına 40 TL MaxiPuan'ın yükleneceği bildirildi. Maximum anlaşmalı Shell istasyonlarından akaryakıt alımları. 50 lira değerindeki bu hediye, bir sonraki alışverişte akaryakıt ve otogaz alışverişlerinde indirim olarak kullanılabilir.


 

 

40 TL İNDİRİM YAPILDI

İş Bankası bankamatik kartı olan vatandaşlara için kampanya duyurusu yayımlanayarak kampanyaya katılanlara 40 TL indirim yapılacağını bildirdi. 15 Şubat tarihine kadar katılım sağlanabileceği belirtilirken katılmak için Maximum Mobil uygulamasında “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklayarak ücretsiz olarak katılabileceğiniz belirtildi.
 

KAMPANYAYA DAHİL OLAN VE OLMAYAN İŞLEMLER

İş Bankası tarafından yayımlanan duyuru kampanyaya dahil olan kartlar da belirtildi. Bu kartlar ise şöyle oldu:

“İş Bankası Bankamatik Kartları, İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, İş’te Üniversiteli, Maximum Genç, MaxiPara Kartlar) Aynı gün içerisinde yapılan 150 TL ve üzeri ilk harcama kampanyaya dahildir.”

 

KULLANILMAYAN PUANLAR SİLİNECEK

Konuyla ilgili yapılan açıklamanın devamında MaxiPuan'ların sadece Maximum anlaşmalı Shell istasyonlarında görüntülenebileceği ve sadece akaryakıt veya otogaz alımında kullanılabileceği ve MaxiPuan'larınızın 22 Şubat 2022 tarihinde kartınıza yükleneceği belirtildi. Mart 2022'de silineceği bildirildi.

Maximiles'e yüklenen puanlar MaxiMil'e dönüştürülemez ve Advance, MaxiMil'i kapatmak için kullanılamaz. Bir müşteri kampanyadan bir defa faydalanabilir ve maksimum 40 TL MaxiPuan kazanabilir.

Benzin ve motorine gizli zam! Dağıtım şirketleri durmuyor!

Benzin ve motorine 20 günde gelen zamlar!

Zam geliyor! Akaryakıt fiyatlarında şok artış!

Nefesler kesildi: Altın fiyatlarının seyri değişecek!

Bitcoin 6 ayın en düşük seviyesinde!

2022'de emlakta ne prim yapacak? Ne prim yapmayacak?