05 / 05 / 2024

Düğünde en az takı maliyeti 2022 kaç lira?

Düğünde en az takı maliyeti 2022 kaç lira?

Milyonlarca vatandaş yatırım ve birikim yapmak için altın fiyatlarını yakından takip ediyor. Öte yandan yüz binlerce vatandaş ise düğün ve nişan için takı maliyetinin kaç lira olduğunu hesaplıyor. Öyleyse düğün ve nişan için takı maliyeti kaç lira?



Altın fiyatları gündemdeki gelişmelerin etkisi ile dalgalanmalar yaşıyor. Altının gram fiyatı bugün güne 928 liradan başlarken genel olarak yükselmeye devam ediyor. Altın fiyatlarındaki bu yükseliş devam ettikçe nişan ve düğün için altın almak isteyen vatandaşlar maliyet hesaplamasına girişti. 

Düğünde en az takı maliyeti 2022 kaç lira?

Düğün, nişan sezonunun yaklaşması ve bu süreçte artan altın fiyatları, hem evlenecek gençleri hem de takı yapacakları oldukça düşündürüyor. Peki az maliyetle altın alınabilir mi? Evlenecek çiftler takı/altın parası birikimlerini nasıl yapmalı? Altın ve Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, düğünde nişand en az takı maliyeti ne kadar? sorusunun cevabını yanıtladı...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön