Kent Haberleri

Dul ve yetim maaşlarında son dakika! Haziran 2023 müjdesi peş peşe geldi! Hemen tek tek açıklanan bu rakamlara bakın!

Dul ve yetim maaşlarında son dakika... Haziran 2023 müjdesi peş peşe geldi... Hemen tek tek açıklanan bu rakamlara bakın...Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığından emekli olanlar ile birlikte dul ve yetim aylığı alanlar, yaşlılık maaşı (65 yaş) alanlar, sürekli iş göremezlik geliri ve ölüm geliri alan vatandaşlara da ikramiye ödeniyor

Ramazan ve Kurban Bayramlarında emekli vatandaşlara bayram ikramiyesi veriliyor. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığından emekli olanlar ile birlikte dul ve yetim aylığı alanlar, yaşlılık maaşı (65 yaş) alanlar, sürekli iş göremezlik geliri ve ölüm geliri alan vatandaşlara da ikramiye ödeniyor.

Paylaşılan detaylara göre, 2022 yılında 1.100 lira şeklinde ödenen ikramiyelere, geçtiğimiz Ramazan Bayramında zam yapıldı ve 2 bin liraya çıkartıldı.

Kurban Bayramı'na artık sayılı günlerin kalmasından sonra dul ve yetim aylığı alanlar ne kadar bayram ikramiyesi alacaklarını araştırıyor.

THY Emlak Konut GYO 2023 kura çekilişleri ne zaman yapılacak? Arnavutköy Yenişehir Evleri 2023 kuralarında son dakika!

Evde bakım maaşları için son dakika Haziran 2023 şoku geldi! Ödemeler artık resmen böyle yapılacak! Hemen bakın!

2023 Temmuz'da Aile Destek Programı ödemeleri resmen bitiyor ama şimdi de vatandaşlık maaşları geliyor! Hemen bakın!