Genel

Dumankaya '8 Altın Fırsat'la sakin dönemde stok eritecek

Dumankaya, konut sektörü açısından durgun geçen kış dönemini hareketlenmek için farklı tüketici beklentilerini karşılayacak bir fırsat kampanyası başlattı...

Dumankaya, bahar ayında piyasa hareketlenmeden önce harekete geçmek isteyen yatırımcılara, 'altın fırsatlar' sunuyor. Ali Dumankaya: 'Yeni projelerimizin lansmanını yapmadan, stoklarımızı eritmek için çok alternatifli bir kampanya hazırladık. Sıfır faizden yüzde 5 özel indirime kadar avantajlar sunuyoruz'

Dumankaya, konut sektörü açısından durgun geçen kış dönemini hareketlenmek için farklı tüketici beklentilerini karşılayacak bir fırsat kampanyası başlattı. '8 Altın Fırsat' ismini verdikleri bu kampanya ile satışlar açısından yavaş geçen bu dönemi renklendirmek istediklerini söyleyen Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dumankaya, 'Konut sektöründe hareket nisan başında başlar. Biz de nisan ayında yeni projelerimizin lansmanlarına başlayacağız. O döneme kadar stokları tüketip, bazı satış ofislerimizi boşaltmak istiyoruz. Bunu tüketiciye bir fırsat olarak sunmak istedik' dedi. Dumankaya, fırsat kampanyasının Modern, İkon, Dumankaya Flex Kurtköy, Dumankaya Dizayn ve Adres Lobi projelerini kapsadığını belirtti.

40 AY, 0 FAİZ'
8 Altın Fırsat Kampanyası ile peşin ya da konut kredisi kullanımında yüzde 5 indirim imkanlarının yanı sıra konut kredisi kullanan tüketiciler peşinat ödemeden ev sahibi olabilecek.  Kampanyada ayrıca, Dumankaya Finansman Sistemi ile ödemesi 30 ya da 40 aya kadar kredi masrafı olmadan sıfır faiz avantajları bulunuyor. Kredi taksitlerinin ödemesi 6 ay sonra başlayabiliyor.

SÜPER TAKAS'LA SATIŞI BEKLEME
KAMPANYA çerçevesinde tüketiciler, dilediklerinde ara ödemeler yaparak ödemelerini gelirlerine uygun hale getirebilecek. Sık ödeyerek daha az faiz ödeme kolaylıklarının olduğu kampanyada, DD Mortgage ile yapılan işbirliği sayesinde evini satıp yeni ev alacaklara da kolaylık sağlanmış. Buna göre Süper Takas sistemi ile tüketici mevcut evinin satılmasını beklemeden Dumankaya'dan ev sahibi olabilecek.

150-200 daire satarız
BU kampanya ile tüketicilerin ev almamak için neden bulamayacağını vurgulayan Dumankaya, '8 Altın Fırsat ile önümüzdeki 1.5 aylık süreçte 150-200 daire satacağımızı tahmin ediyoruz' dedi. 2011'in Dumankaya açısından iyi başladığını ifade eden Dumankaya, 'Ocak ayı yılın en durgun dönemi olmasına rağmen 75 konut sattık. Şubatta da kampanyaya başlamadan 40 adet konut satışı gerçekleştirdik. Bizim satışlarımız beklentilerimiz doğrultusunda devam ediyor' diye konuştu.
Akşam/Şenay Büyükköşdere