27 / 04 / 2024

Dumankaya Adres Panaroma'da 65 bin TL'ye!

Dumankaya Adres Panaroma'da 65 bin TL'ye!

Dumankaya İnşaat, 2011'de toplam 1 milyar 300 bin lira değerinde 5 bin konut üretecek. Tuzla-Aydınlı'da Adres Panorama projesini satışa sunan Dumankaya, Gizli Bahçe bölgesinde de 3 projeye start verecek...



Dumankaya İnşaat Tuzla-Aydınlı bölgesinde hayata geçirdiği Adres projelerine bir yenisini daha ekledi. şžirket, gerçekleştireceği yeni projesi Adres Panorama'yı dün satışa sundu. Daire fiyatlarının 65 bin liradan başladığı Adres Panorama, Dumankaya'nın daha önce inşa ettiği Gizli Bahçe Konakları ve Akdeniz Evleri'ne çok yakın bir konumda yer alıyor. Dumankaya İnşaat ayrıca Gizli Bahçe bölgesinde 3 yeni projeye daha imzasını atacak. Dumankaya haziranda Esenyurt, ekimde de Maltepe ve Halkalı projelerine start verecek. Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dumankaya, müşterilerine ve yatırımcılarıne sürekli olarak yeni ve avantajlı fırsatlar sunmak istediklerini belirtti. Tuzla-Aydınlı bölgesinin de bu alanlardan biri olduğuna işaret eden Ali Dumankaya, 'Bu bölge de yer alan Adres projelerimize bir yenisini eklemek bizler için gurur verici. Bugüne kadar toplam bin 519 konuttan oluşan Adres projelerimiz yatırımcılardan çok büyük ilgi gördü. Bu projeler 2.5 yıl içinde yatırımcısına yüzde 70'e varan oranlarda getiri sağladı' dedi. Dumankaya Yönetim Kurulu üyesi Uğur Dumankaya da, projenin TOKİ'nin 'Kentsel Dönüşüm Projesi' kapsamında inşaatı devam eden 5 bin konutluk Aydınlı projesinin yanında yer aldığını belirterek, 'Bu proje ile gelecekte bu bölgede 20 bin kişinin oturmasını öngörüyoruz. Konumu itibariyle çevredeki ticari alanlara ve üniversitelere olan yakınlığı, projemizin hem değerini arttıracak hem de yatırımcılara çok cazip fırsatlar sunacak' dedi.

65 bin liradan başlıyor
Dumanya Pazarlama ve Satış Direktörü Ufuk Kayador, Adres Panorama'nın 10 katlı 3 bloktan ve toplam 245 konuttan oluşacağı bilgisini verdi. 52-56 metrekare 1+1 ve 80-85 metrekare 2+1 dairelerden oluşan projede fiyatlar 65 bin TL'den başlıyor.

Sabah Emlak

444 2 777

http://www.dumankaya.com/


Geri Dön