Konut

Dumankaya Adres'in 3 günde yüzde 70'i satıldı

Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat'ın "Adres" projesi yoğun talep görüyor.

İlk projenin gördüğü büyük ilgi neticesinde Dumankaya İnşaat'ın büyütme kararı aldığı projede 4 Mart Çarşamba günü satışlarına başlanan konutların % 70'i ilk 3 günde satıldı.


Adres projesinin gördüğü yoğun ilgiyi değerlendiren Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dumankaya, "46 yıllık Dumankaya markasına duyulan güven ve doğru zamanda doğru projeler geliştirmemizin sonucunda ilk Adres projesini iki hafta gibi kısa bir sürede satmıştık. Bunun neticesinde projeyi büyütme kararı alarak Adres'e 280 konut daha ekledik ve toplam konut sayısını 560 adede yükselttik. İlk projede olduğu gibi büyüyen Adres projesi de çok büyük bir ilgiyle karşılaştı ve daha satışların üçüncü gününde projedeki konutların %70'i tükendi" dedi.


Ulaşılabilir fiyatlarla kazandıran konut projeleri geliştirdiklerini belirten Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya, " Konut her dönemde yatırım değeri taşıyan bir enstrüman, doğru ve zamanında yapılan projeler yatırımcıyı her zaman harekete geçirmiştir. Alımların neredeyse durma noktasına geldiği Aralık 2008'de ilk Adres projesiyle bekleyişte olan konut alıcısını tekrardan harekete geçirmiş ve sektöre ilham kaynağı olmuştuk. Şimdi, büyüyen Adres projesiyle de bu başarıyı yinelemenin ve bu felsefenin doğruluğunu tekrardan kanıtlamanın gururunu yaşıyoruz. 3 günde %70'lik bir satış oranını yakalayabilmemizin arkasında ise 46 yıllık tecrübemize ve markamıza duyulan güven yatıyor" dedi.


Tuzla Aydınlı'daki Adres projesi, 560 konuttan oluşuyor. Proje, optimum kullanım alanlarına sahip stüdyo, 1+1 ve 2+1 tipte konutları bünyesinde barındırıyor. Dumankaya'nın farklı mimari anlayışı bu projede de kendini gösteriyor. Adres'te dairelerin satış fiyatları 39.000 - 99.000 TL arasında değişiyor. Projede 19 bin 500 TL'lik peşinatlarla 445 TL taksitle 72 aya varan vade seçenekleri bulunuyor. Adres'te daireler, akıllı kat planları ile günümüz trendlerine uygun optimum kullanım alanları sunuyor. Bunun yanı sıra Adres'te geniş lobi alanı, açık yüzme havuzu, fitness center, 24 saat güvenlik hizmeti, toplantı odası, yönetim odası, internet/posta odası gibi birçok sosyal donatı alanı bir arada yer alıyor.


Dumankaya İnşaat


1963 yılında İbrahim ve Halit Dumankaya kardeşler tarafından kurulan ve `'Kente kimlik katan yaşam alanları kazandırmak'' misyonuyla yola çıkan Dumankaya Grubu bugün başta inşaat sektörü olmak üzere yapı malzemeleri pazarlamasından otomotive, sigortacılıktan PVC kapı ve pencere sistemleri üretimine pek çok alanda hizmetler veren bir şirketler topluluğuna dönüşmüştür.


Yarım asırlık tecrübesiyle güçlü işbirlikleri, nitelikli insan kaynağı ve yenilikçi yaklaşımıyla olağanüstü projelere imza atan Dumankaya İnşaat, Türkiye'nin en çok tercih edilen 5 yaşam alanı geliştirici şirketinden birisi olma özelliğinin sorumluluğuyla kalitesinden asla ödün vermiyor.

0216 393 08 86

www.dumankaya.com

info@dumankaya.com