01 / 05 / 2024

Dumankaya D planı uygulaması!

Dumankaya D planı uygulaması!

Firma: Dumankaya İnşaat

Dumankaya D planı uygulaması " Eskisini getir, yenisini götür ", " Kira garantisi ", " İade garantisi ", " Ev güncelleme " başlıklarından oluşuyor. İşte tüm detaylar...



Dumankaya D planı uygulaması bugün yapılan basın toplantısıyla tanıtıldı. Uygulama Ritim İstanbul, Dumankaya Hi-Fit ve Dumankaya Mozaik projelerinde geçerli olacak. 


Dumankay D planı finansal ve yaşam kalitesini artırmak üzere tasarlandı. Uygulama kapsamında eskisini getir yenisini götür, kira garantisi, iade garantisi ve ev güncelleme imkanı sunuluyor. 


Dumankaya D planı uygulaması : Ev güncelleme

Ev güncelleme uygulaması kapsamında daire sahipleri eğer isterlerse aldıkları daireyi yeni daire ile değiştirebiliyorlar. 


Dumankaya D planı uygulaması : İade garantisi

İade garantisi kapsamında Dumankaya İnşaat, daire sahiplerinin evlerini geri vermek istemeleri halinde evi geri alma garantisi veriyor. 


Dumankaya D planı uygulaması : Kira garantisi 

Kira garantisi kapsamında Dumankaya İnşaat'ın hazırladığı kiralama hizmeti ile daire sahipleri evlerini teslim aldıktan sonra Dumankaya güvencesiyle dairelerini kiraya verebiliyor. 


Dumankaya D planı uygulaması : Eskisini getir, yenisini götür

Eskisini getir, yenisini götür uygulaması kapsamında, dairesini değiştirmek isteyenlerin, eski evleri peşinat olarak sayılıyor. Tüketiciler yeni evleri teslim edilene kadar da evlerinde oturmaya devam ediyorlar. 


Dumankaya İnşaat iletişim

Tel: 444 7 222

Web: http://www.dumankaya.com/

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


Geri Dön