Genel

Dumankaya Flex Ataşehirde yaşam başlıyor!

Mayıs 2011de teslimleri planlanan Dumankaya Flex Ataşehir projesindeki konutların teslimleri 23-24 Mart 2011de tamamlandı. 2 ay kadar erken teslim edilen Flex Ataşehirin ardından Dumankaya yıl içerisinde 4 projede 1.058 konutu daha teslim edecek

Ataşehirde yer alan ve Mayıs 2011de teslimleri planlanan Dumankaya Flex Ataşehir projesindeki konutların teslimleri 23-24 Mart 2011de tamamlandı. 2 ay kadar erken teslim edilen Flex Ataşehirin ardından Dumankaya yıl içerisinde 4 projede 1.058 konutu daha teslim edecek.

Dumankayanın home office konseptinin ilk ürünü olan ve İstanbulun en gözde semtlerinden Ataşehirde geliştirdiği Dumankaya Flex Ataşehirde teslimler planlanandan 2 ay daha erken olarak geçtiğimiz hafta 23-24 Mart 2011de gerçekleştirildi.

Dumankaya Flex Ataşehirdeki teslimler için görüşlerini belirten Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya; Dumankaya Flex Ataşehir projesi home office konseptindeki projelerimize adını veren ilk proje ve bugün bu projemizi tamamlayarak vaat ettiğimiz yaşam alanlarını zamanından önce eksiksiz olarak müşterilerimizle buluşturma mutluluğunu yaşıyoruz. Her yıl yeni proje geliştirirken mevcut projelerimizin zamanında eksiksiz tamamlanması için yoğun çaba harcıyoruz. 2010un son günlerinde Kurtköydeki Minimal projemizin teslimlerini tamamlamıştık. Şimdi, 2011deki proje teslimlerimizi ise Flex Ataşehir projesiyle başlıyoruz. 2011 yeni projelerle birlikte tam bir teslim yılı bizim için Dumankaya Flex Ataşehirin dışında yıl içerisinde Vizyon, Adres 1, 2 ve 3 projeleriyle toplamda 4 projede 1.058 konutu daha müşterilerimizle buluşturarak yeni projeler geliştirmeye devam edeceğiz dedi.

Ataşehirde bulunan Flex 15 katlı optimum kullanım alanlarına sahip stüdyo ve 1+1 home office tipi 90 daireden oluşuyor. Dumankayanın farklı mimari anlayışını sergileyen projede en üst katlar loft dairelere ayrılıyor.

1963 yılında İbrahim ve Halit Dumankaya kardeşler tarafından kurulan ve Kente kimlik katan yaşam alanları kazandırmak misyonuyla yola çıkan Dumankaya Grubu bugün başta inşaat sektörü olmak üzere yapı malzemeleri pazarlamasından otomotive, sigortacılıktan PVC kapı ve pencere sistemleri üretimine pek çok alanda hizmetler veren bir şirketler topluluğuna dönüşmüştür.

Yarım asırlık tecrübesiyle güçlü işbirlikleri, nitelikli insan kaynağı ve yenilikçi yaklaşımıyla olağanüstü projelere imza atan Dumankaya İnşaat, Türkiyenin en çok tercih edilen 5 yaşam alanı geliştirici şirketinden birisi olma özelliğinin sorumluluğuyla kalitesinden asla ödün vermiyor.