06 / 07 / 2024

Dumankaya, Hyundai Plazası'nı Tuzla'da açtı!

Dumankaya, Hyundai Plazası'nı Tuzla'da açtı!

48 yıllık deneyim ve birikimiyle gayrimenkul ve otomotiv sektörlerinin önde gelen kuruluşlarından Dumankaya Grubu, gayrimenkul yatırımlarının yanı sıra otomotivdeki yatırımlarıyla da büyümeye devam ediyor



Dumankaya dünyanın lider otomotiv markalarından Hyundai ile olan işbirliğini 29 Ocak 2011 Cumartesi günü açılışını yaptığı Türkiye"nin en büyük Hyundai Plazası olma özelliği taşıyan Hyundai Dumankaya Plaza Tuzla ile büyütüyor.

Açılış konuşmasını yapan Dumankaya Yönetim Kurulu Başkanı Halit Dumankaya; Dumankaya Grubu olarak inşaat sektörünün en önemli kuruluşlarından birisiyiz aynı şekilde otomotiv sektöründe çok önemli yatırım ve işbirliklerimiz var. Bugün açılışını yaptığımız Hyundai Dumankaya Plaza Tuzla ile en az inşaat sektörü kadar otomotivde de güçlü varlığımızı sürdürüyoruz.   Müşteri memnuniyeti ve kaliteli hizmet anlayışıyla otomotivde 20 yılda bir marka haline gelen Dumankaya, Pendik, Gebze ve Maltepe"den sonra şimdi de Tuzla"da hizmet vermeye başlıyor. Dördüncü otomotiv yatırımımız olan Hyundai Dumankaya Plaza Tuzla ile devam eden yatırımlarımızla Dumankaya kalitesini müşterilerimize sunmaya devam edeceğiz dedi.

Halit Dumankaya

Hyundai Dumankaya Plaza Tuzla"nın açılış töreninde görüşlerini bildiren Hyundai Assan Başkan ve CEO"su Won-Shin Chang; œ2009 yılında Türkiye"nin en çok otomobil satan markası olmayı başardık. Bu başarıda bizimle bir takım olarak hareket eden yaygın satış ve servis noktalarımızla birlikte bu başarıyı sürdüreceğiz. Henüz 15 aylık bir birlikteliğimiz olmasına rağmen, bugün ikinci plazasını Tuzla"da hizmete açan Dumankaya Grup ile uzun soluklu ve başarılı bir iş birlikteliği yürüteceğimize inanıyoruz. Finansal gücü ile yatırımlarına hız kesmeden devam eden Dumankaya Grup"a, Hyundai Dumankaya Plaza"yı tüketicilere kazandırdığı için teşekkür ediyorum  dedi.

Won-Shin Chang

Dumankaya"nın 30 milyon dolarlık yatırımla Tuzla"da inşa ettiği 6 katlı yeni tesis 13.000 m2 alandan oluşuyor. Dumankaya grubunun dördüncü ve büyük otomotiv yatırımı olan Hyundai Dumankaya Plaza Tuzla"nın hizmete başlamasının ardından ilk yılda ortalama 1.000 araçlık bir satış hedefi bulunuyor.

Dumankaya İnşaat

1963 yılında İbrahim ve Halit Dumankaya tarafından kurulan inşaat şirketi bugün yapı malzemeleri pazarlamasından otomotive, sigortacılıktan PVC kapı pencere üretimine pek çok alanda hizmetler veren bir şirketler topluluğuna dönüşmüştür.
Dumankaya köklü geçmişinden aldığı güç ile odaklanma, farklılaşma, yenilikçilik ve sürdürülebilirlik temelleri üzerine kurduğu çalışma anlayışını koruyarak hizmetlerini sürdürmektedir.


Geri Dön