28 / 04 / 2024

Dumankaya İnşaat, Dumankaya Konsept Halkalı'yı anlatıyor! İlk kez IQ Odası ve Yatay Zeka! Tıklayın ve izleyin!

Dumankaya İnşaat, Dumankaya Konsept Halkalı'yı anlatıyor! İlk kez IQ Odası ve Yatay Zeka! Tıklayın ve izleyin!

Dumankaya İnşaat, Dumankaya Konsept Halkalı projesini, IQ Odası ve Yatay Zeka uygulamalarını tanıttı. www.emlakkulisi.tv ekibi, Dumankaya Konsept Halkalı lansmanını izledi ve kaydetti...



Dumankaya Konsept Halkalı lansmanını izlemek için tıklayın!

DUMANKAYANIN KONSEPT HALKALI PROJESİ DE IQLANDI

Konut sektöründe geliştirdiği Dumankaya IQ ile rekabette öne çıkmayı hedefleyen ve maliyeti fiyatlara yansıtmayan Dumankaya İnşaat, Halkalıdaki 812 konut ve 21 villadan oluşan projesini görücüye çıkardı. Dumankaya Konsept Halkalı ismi verilen proje, kullanılan IQ teknolojisi ile Kurtköy Konsept ve Maltepedeki Dumankaya Ritimden sonra üçüncü olma özelliği taşıyor. Dumankaya IQ, firmanın Bahçeşehir satış ofisinde kurulan deneyim odaları ile isteyenlere tanıtılıyor.

Rekabetin arttığı konut sektöründe teknolojik gelişmeleri ürettikleri konutlara yansıtmak ve geleceğin dünyasını şekillenmesinde etkin bir rol almak istediklerini vurgulayan Dumankaya İnşaat Yönetim Kurul Üyesi Uğur Dumankaya, bu konuda milyonlarca doları gözlerini kırpmadan araştırma ve geliştirmeye aktarabileceklerini dile getirdi. Arabanın, teknolojinin ve iletişimin alabildiğine hızlı bir şekilde sürekli geliştiğini ve insan hayatını sarmaladığını belirten Dumankaya, Konutun bu gelişmeden etkilenmemesi söz konusu değil. Bizde sektörde önemli bir oyuncu olarak teknolojiye yatırım yaptık. Dumankaya Pusula ile başladığımız süreçte projelerimizden konut alan müşterilerimizin daha sonraki zaman diliminde hayatlarını kolaylaştırmayı planlamıştık. Sağlık, bakım, hizmetler, vale gibi birçok alanda 24 saat hizmet vermeyi kurgulamıştık. Bir ileriki aşamada ise Dumankaya IQ ismi ile geliştirdiğimiz teknoloji tabanı ile tasarruf, güvenlik, konfor, eğlence ve ekonomiyi tek bir platformda buluşturduk dedi.

BİZ DÜŞÜNÜYOR, GELİŞTİRİYOR VE SUNUYORUZ
İnsanların kendilerine sunulan imkanlara bir süre sonra ihtiyaç duyduklarını hatırlatan Dumankaya, Araba, cep telefonu ve bilgisayar gibi bir takım gelişmeler birileri tarafından düşünüldü, geliştirildi ve sunuldu. Dumankaya olarak bizde konutta konforu ekonomiyi, eğlenceyi, kısacası hayatı kolaylaştıran ve verimini artıran her türlü unsurun yönetimini bir platformda topluyoruz. Projelerimizde bunun altyapısını kuruyoruz. Bu maliyeti firma olarak kendimiz üstleniyor ve konut fiyatlarına yansıtmıyoruz diye konuştu.

HAYATIN YÖNETİMİ TEK TUŞA İNİYOR
Dumankaya IQnun teknoloji kısmını geliştiren Ortam Elektronik yöneticisi Atila Yavuz ise projenin alt yapısı hakkında bilgi verdi. Şu anda Dumankaya IQnun bir tablet bilgisayar, cep telefonu veya eve kurulan tuşlu sistemler ile kullanılabileceğine vurgu yapan Yavuz, Konutta yaşayan insanlar ister kumandalar ile isterlerse de internet aracılığı ile evlerindeki perdeleri, ısıyı, klimayı, elektrik kullanımını kontrol edebilecekler. Siparişlerini on line verebilecekler. Sitedeki havuzdan, sosyal etkinliklerden haberdar olabilecek, rezervasyon yaptırabilecekler. Dumankayada direkt olarak müşterisi ile birebir bu platformdan iletişi kurabilecek dedi.

Dumankaya IQnun bir çeşit kişisel asistan olarak nitelendirilebileceğine dikkat çeken Yavuz, Bu projedeki malzemelerin büyük kısmı yerli üretim. Dolayısıyla maddi olarak fiyatlara yansıtılmadığı gibi firmaya da büyük maliyetler getirmiyor. Yazılım kısmı ise geliştiriliyor ve geliştirilecek. İstenen hizmetler bu tabandan sağlanabilecek. İnsanlar daha fazla yada daha az Dumankaya IQyu kullanabilecek. Yapılan ayarlamalar ile sistem daha zeki hale getirilebilecek ve tek tuşla istenen her şey yapılabilecek dedi.

Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com


Geri Dön