27 / 04 / 2024

Dumankaya İnşaat Sancaktepe Mozaik projesi!

Dumankaya İnşaat Sancaktepe Mozaik projesi!

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Dumankaya Mozaik

Konutların başlangıç fiyatının 153 bin TL olarak belirlendiği Dumankaya İnşaat Sancaktepe Mozaik projesi, Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projede konut sahibi olmak için banka kredisi kullanılıyor...



İstanbul Anadolu yakası Sancaktepe bölgesinde yükselen Dumankaya İnşaat Sancaktepe Mozaik projesi kapsamında dairelerin satışlarına devam ediliyor. 


Sancaktepe  Dumankaya Mozaik  projesinin sosyal alanları arasında; dinlenme alanları, sauna, yüzme havuzu, fitness center ve yürüyüş yolları yer alıyor. 


Ödemelerde banka kredisi kullanılan Dumankaya İnşaat Sancaktepe Mozaik projesi kapsamında yer alan daireler için toplam 7 bin adet ön talep toplandı. Projede 800 adet konut yer alıyor. 


Dumankaya İnşaat Sancaktepe Mozaik projesi!


Dumankaya İnşaat Sancaktepe Mozaik fiyatları!

Stüdyo daireler 153 bin TL'den,

1 oda 1 salon daireler 185 bin TL'den,

2 oda 1 salon daireler 267 bin TL'den,

3 oda 1 salon daireler 405 bin TL'den,

4 oda 1 salon daireler 624 bin TL'den başlayarak değişiyor. 


Dumankaya İnşaat Sancaktepe Mozaik projesi kapsamında yer alan daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. 


Teslim tarihi Nisan 2017 olarak belirlendiği Dumankaya Mozaik Evleri,  Dumankaya İnşaat  imzasıyla yükseliyor. Projede 250 adet dairenin satış sürecine başlandı. 


Dumankaya İnşaat Sancaktepe Mozaik iletişim

Telefon:  0216 511 58 00

Web: www.dumankaya.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön