27 / 04 / 2024

Dumankaya kampanyasının detayları! Peşinatsız ödeme, yüzde 10 indirim!

Dumankaya kampanyasının detayları! Peşinatsız ödeme, yüzde 10 indirim!

31 Ekim'e kadar sürecek olan Ev İsteyene Dev Destek kampanyasının geçerli olduğu Dumankaya Projeleri; Dumankaya İkon, Dumankaya Modern Vadi, Dumankaya Adres Panorama, Dumankaya Flex Kurtköy



Dumankaya İnşaat; Dumankaya projelerinden konut almak isteyen müşterilerine Ev İsteyene Dev Destek kapsamında bir kampanya başlattı. Kampanyaya göre, yüzde 10 indirim yapılıyor, peşinat verilmiyor ve daha birçok avantaj sağlanıyor.

Ev İsteyene Dev Destek kampanyasının geçerli olduğu Dumankaya Projeleri; Dumankaya İkon, Dumankaya Modern Vadi, Dumankaya Adres Panorama, Dumankaya Flex Kurtköy

Ev İsteyene Dev Destek Dumankaya İkonda anahtar teslimine kadar hiçbir ödeme yapılmıyor. Teslimden sonra konut kiraya veriliyor. Ve ödemeler başlıyor. Peşin veya banka kredili alımlarda yüzde 10 indirim yapılıyor. Firma bünyesinde 24 aya kadar vade imkanı sunuluyor. Veya teslime kadar sadece taksit tutarları ödeniyor.

Ev İsteyene Dev Destek Dumankaya Modern Vadide tamamı nakit veya banka kredili alımlarda yüzde 10 indirim yapılıyor. Firma bünyesinde 40 aya kadar vade imkanı sunuluyor. Peşinat verilmeden 2012 yılında ara ödeme yapılıyor.

Ev İsteyene Dev Destek Dumankaya Adres Panoramada tamamı peşin alımlarda yüzde 10 indirim yapılıyor. Firma bünyesinde 24 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor. Peşinat tutarı ara ödeme olarak 2012de ödeniyor.

Ev İsteyene Dev Destek Dumankaya Flex Kurtköyde peşin veya banka kredili alımlarda yüzde 10 indirim uygulanıyor. Dumankaya finansman sistemi ile kredi masrafı olmadan 40 aya kadar sıfır faizle vade yapılıyor. Peşinatsız ara ödeme olarak 2012de ödeme yapılıyor.

www.dumankaya.com

444 7 222


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

Geri Dön