Yeni Şirketler

Dumankaya Kentsel Dönüşüm Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Dumankaya Kentsel Dönüşüm Proje Geliştirme Anonim Şirketi, Uğur Dumankaya, Barış Değer Dumankaya, Ayla Dumankaya Pirinççi, Halit Dumankaya ve Semih Serhat Dumankaya tarafından Dumankaya İş Merkezi'nde kuruldu

Dumankaya Kentsel Dönüşüm Proje Geliştirme Anonim Şirketi, Uğur Dumankaya, Barış Değer Dumankaya, Ayla Dumankaya Pirinççi, Halit Dumankaya, Semih Serhat Dumankaya tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 26 Ağustos'ta kuruldu. 

Dumankaya Kentsel Dönüşüm Proje Geliştirme Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Barış Değer Dumankaya, Yönetim Kurulu Üyeleri ise Ayla Dumankaya Pirinççi, Halit Dumankaya, Semih Serhat Dumankaya olarak belirlendi. 

Dumankaya Kentsel Dönüşüm Proje Geliştirme Anonim Şirketi iş konusu; her türlü kentsel dönüşüm gayrimenkul yatırım projeleri hazırlanması uygulanması ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Dumankaya Kentsel Dönüşüm Proje Geliştirme Anonim Şirketi adres: Pendik, Ankara Yolu Pendik Kavşağı, Dumankaya İş Merkezi Kat:4.