27 / 04 / 2024

Dumankaya Konsept Halkalı, 250 milyon TL'lik yatırım!

Dumankaya Konsept Halkalı, 250 milyon TL'lik yatırım!

Dumankaya Konsept Halkalı projesinin lansmanında konuşan Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dumankaya, projenin 250 milyon TL yatırım değerinde olduğunu açıklarken Uğur Dumankaya da "Sınırlı süre için ön satış fiyatlarımız ortalama 2.300 TL olacak" dedi



Dumankaya İnşaat, emlak editörleri ile bir araya geldiği iftar yemeğinde, Halkalıda başlayacağı yeni projesi Dumankaya Konsept Halkalıya dair detayları paylaşırken, projenin ön satışının yakında başlayacağını duyurdu.

ALİ DUMANKAYA: "250 MİLYON TL'LİK YATIRIM"

Dumankaya Konsept Halkalı yatırımına dair bilgiler veren Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dumankaya konuyla ilgili olarak, Kısa süre içinde inşasına başlayacağımız Halkalıda ki yeni projemiz ile Avrupa Yakasındaki yatırımlarımıza devam ediyor ve sağlamlaştırıyoruz. 250 milyon TL yatırım değerine sahip bu projemiz ile Avrupa yakasındaki tüketicilere bir adım daha yaklaşmış olacağız. 48 yıldır Dumankaya olarak sahip olduğumuz tecrübe ile yeni geliştirdiğimiz her projede kente kimlik katan yaşam alanları geliştirme misyonu ile hareket ettik. Bu doğrultuda projelerimizde her zaman farklılıklar olması ve bulunduğu bölgenin çehresini değiştirme de katkıda bulunması bizim için çok önemli. Bu yeni projemizde de sunacağımız sosyal imkanlar ve projemizin özel mimarisi ile bu sefer de Dumankaya İnşaat farkını Halkalıda yaşatacağız dedi.

UĞUR DUMANKAYA: "SINIRLI SÜRE İÇİN ÖN SATIŞ FİYATLARIMIZ 2.300 TL"

Dumankaya İnşaatın 2011 yatırımlarına ve gelecek hedeflerine dair konuşan Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya, 2011 yılı kapsamında planladığımız bütün yatırımlarımıza hız kesmeden devam ederken, vaad ettiğimiz sürede bitirdiğimiz projelerimizde daire teslimlerini gerçekleştiriyoruz. Her zaman insanların ihtiyaç duyduğu ve talep ettiği projelerle onların karşısına çıkmak için çaba sarfediyoruz. Hatta bu çabalarımızı daha öteye taşıyarak şuan da belki gereksinim duymadıkları ama ileride mutlaka eksikliğini hissedecekleri sosyal donatıları, teknik imkanları da onlar talep etmeden kendilerine sunuyoruz. 2011 yılının ikinci yarısında başlayacağımız ilk projemizin detaylarını ilk defa sizinle paylaşıyor olmaktan ve projemizin ön satışlarına kısa bir süre içinde başlayacağımızı duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Sınırlı süre için ön satış fiyatlarımız ortalama 2.300 TL olacak. Ön satış döneminde konut satın alan müşterilerimiz %10 fiyat avantajından faydalanmış olacaklar.  2011 yılına teslimler ve yeni proje lansmanları ile hızlı bir giriş yaptık ve aynı hızda devam ediyoruz, yatırımlarımızı hız kesmeden hedeflerimize uygun bir şekilde sürdüreceğiz dedi.


Geri Dön