30 / 09 / 2024

Dumankaya Konsept'te ev fiyatları 89 bin liradan başlıyor!

Dumankaya Konsept'te ev fiyatları 89 bin liradan başlıyor!

10 liradan başlayan alışverişler, şanslı tüketicileri Bodrum'da en az 140  bin liralık villa ya da Esenyurt'ta 85 bin liralık 2+1 daire sahibi yapabiliyor  




Dönem konut sahibi olma dönemi. Bankalar 10 yıl vadede yüzde 0.80'lerde seyreden uygun kredi faizleriyle, konut üreticileri de sıfır peşinatlı kampanyalarıyla tüketicileri ev sahibi yapmaya yöneltiyor. Bugünlerde ev sahibi yapma trendine, AVM'ler ve ev eşyası üretenler de eklendi. 10 liralık alışveriş karşılığında çekilişe katılmaya hak kazananlar, çekilişin sonucuna göre sözkonusu kampanyalarda yazlık ya da kışlık ev sahibi olabiliyor.  Bu kampanyalar Bodrum'da değeri en az 140 bin lirayı bulan villa ya da Esenyurt'ta 85 bin liralık 2+1 daireye sahip olmanın yolunu açıyor. Ev sahibi yapan kampanyalar halen UFO, Pehlivanoğlu, CardFinans, Orion AVM ve Pendorya AVM'de bulunuyor.

2+1 Orion Park evi

Cardfinans nakit banka kartı ile alışveriş yapanlar yüzlerce hediyeden birini kazanma fırsatı yakalıyor. 20 Aralık tarihine kadar yapılacak her 10 liralık alışveriş için çekiliş hakkı tanınıyor. 5 Ocak 2011'de yapılacak çekiliş sonucunda 1 kişi Esenyurt'ta Orion Park Evleri'nden 2+1 daire, 3 kişi Audi A3, 133 kişi minibook kazanacak.

Dumankaya Konsept fırsatı

Pendik çevresine yeni bir renk yeni bir soluk getiren Pendorya Alışveriş Merkezi, birinci yaşını kutlamaya hazırlanıyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda başlayan ve 31 Aralık'a kadar devam edecek olan kampanyası ile PendoryaCard sahipleri Dumankaya Konsept İstanbul'dan 1 daire, 1 Mercedes C180K otomobil, 11 LCD televizyon ve 111 adet netbook sahibi olacak.  Kampanya dahilinde gerçekleşecek çekilişe, bir gün içinde Pendorya AVM mağazalarından toplamda 111 TL ve katlarında alışveriş yapanlar katılabilecek. Kurtköy Pendik'te yapılan Dumankaya Konsept'te ev fiyatları 89 bin liradan başlıyor.

UFO'dan Bodrum'da yazlık

Geçen yaz kışlık daire veren UFO, bu kış da yazlık villa veriyor. UFO,  kış boyunca ısıtıcı alan her müşterisine, Bodrum Gümüşlük'te yazlık kazanmak için şans veriyor. UFO'nun hediye vereceği bu villa plajı, havuzu ve güney illerine özel çiçeklerle bezenmiş bahçesiyle hem tatil hem de yatırım amaçlı olarak gelecek vaadediyor. 4 Ekim 2010-21 Şubat 2011 tarihleri arasında bir seferde en az  129 TL tutarında bir UFO infrared ısıtıcı satın alanlar 25 Şubat 2011'de yapılacak çekilişe katılabiliyor. Gümüşlük'teki villaya ait tapu ve anahtarın teslim tarihi ise 3 Nisan 2011.

Araba da veriyor

Türkiye genelinde 103 mağazası bulunan Pehlivanoğlu marketleri, 27 Ocak 2011 tarihine kadar geçerli kampanyasında 31. yılı şerefine 313 kişiye hediyeler dağıtıyor. Marketten yapılacak her 15 liralık alışverişte 31 Ocak 2011'de yapılacak çekilişe katılma hakkı kazanıyorsunuz. Kampanyada bir kişiye hem Gaziemir Palmiye sitesinde ev hem de Kia Venga marka araba hediye edilecek. Diğer hediyeler arasında ise motorsiklet, LCD Tv, bulaşık ve çamaşır makinesi, buzdolabı da bulunuyor.

75 liraya 4x4 keyfi

İstanbul Optimum Outlet’te ise Suzuki Grand Vitara kazanma fırsatı sunuluyor. 31 Aralık 2010 tarihine kadar aynı gün içersinde 75 TL’lik alışveriş yapan herkes yapılacak çekilişle 1 Adet Suzuki Grand Vitara kazanma şansı yakalıyor.
Bugün/Selam ŞENOL


Geri Dön