28 / 04 / 2024

Dumankaya Miks dükkan ihalesine teklif gelmedi!

Dumankaya Miks dükkan ihalesine teklif gelmedi!

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Dumankaya Miks

Dumankaya Miks dükkan ihalesi 21 Mart tarihinde gerçekleştirildi. Fiyatlarının 97 bin 760 TL'den başladığı dükkanların ihalesi açık artırma usulü ile gerçekleştirildi. İhaleye katılım sağlanmadı.



Dumankaya Miks projesi  Dumankaya İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. Halkalı Atakent'te yer alan  Dumankaya Miks  projesinde son 37 dükkan 21 Mart'ta ihale yoluyla satışa çıkmıştı. 


121 bin 972 metrekare arsa üzerine inşa edilen Dumankaya Miks projesinde yer alan ticari ünitelerin fiyatları 97 bin 760 TL'den başlıyordu. 


Türkiye’nin en büyük fuar ve eğlence alanı Tema Park’a komşu olan Dumankaya Miks'in ticari üniteler için gerçekleştirdiği açık artırma ihalesine katılım sağlanmadı. 


Proje, Trakya’nın en büyük hastanesi konumundaki Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi, Olimpiyat Stadı, Masko Mobilyacılar Çarşısı, İstoç ve Yeşilköy Havalimanı'na yakın mesafede yer alıyor. 


Bir  TOKİ  iştiraki olan Emlak Konut GYO A.Ş. ile Dumankaya İnşaat işbirliği ve garantisi ile yükselen Dumankaya Miks projesinde 657 konut yer alıyor. 


Konut alanları 39 ila 135 metrekare arasında değişen Dumankaya Miks projesinde daireler stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Proje; 23 ve 32 katlı olarak dizayn edilen 2 bloktan oluşuyor. 


Dumankaya Miks projesinin sosyal alanlarında dinlenme alanları, yüzme havuzu, gezi alanları, restoranlar, alışveriş merkezi, kafeteryalar, güneşlenme alanları, güzellik salonu yer alıyor. 


Dumankaya Miks Adres: Atakent Mah. Turgut Özal Bulvarı No:48/A Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi Yanı Halkalı Küçükçekmece/İstanbul 


Dumankaya Miks iletişim

Telefon: 0212 697 00 66

Web Adresi: http://www.dumankaya.com/


projeye sor



Geri Dön