01 / 05 / 2024

Dumankaya Miks Halkalı ne zaman teslim?

Dumankaya Miks Halkalı ne zaman teslim?

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Dumankaya Miks

Dumankaya Miks Halkalı ne zaman teslim? sorusuna haberimizden yanıt bulabilirsiniz. Yüzde 1 KDV oranının uygulandığı ve Halkalı'da hayata geçirilen proje 23 ve 31 katlı 2 blok halinde yükseliyor...



Dumankaya Miks Halkalı ne zaman teslim? sorusunun yanıtına geçmeden önce projenin genel özelliklerinden bahsedelim. 


Banka kredisi kullanılabilen 2014 yılında taksit ödemelerine başlanabilen  Dumankaya Miks  Halkalı Projesi, toplam 657 adet daireden oluşuyor.


Miks Halkalı Projesi, stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri ile Dumakaya İnşaat tarafından hayata geçirildi. Projede sosyal imkanlar da bulunuyor.


Dumankaya Miks Halkalı Evleri'nin ortak alanları arasında; restoran, güneşlenme alanları, dinlenme alanları, yüzme havuzu, alışveriş merkezi, kafeteryalar, güzellik salonu gibi olanaklar yer alıyor.



Dumankaya Miks Halkalı ne zaman teslim?


Teslim tarihi 2014 yılının Aralık ayı olarak planlanan Miks Dumankaya, 23 ve 31 katlı 2 bloktan oluşuyor. projedeki dairelerin büyüklükleri 40,03 metrekare ile 98,45  metrekare arasında değişiyor.


Dumankaya Miks Halkalı ne zaman teslim? sorusuna detaylı yanıt için 444 7 222 numaralı telefonu arayarak satış ofisinden bilgi alabilirsiniz.


Telefon: 444 7 222

Web Adresi: www.dumankaya-miks.com

Gizem Çelik/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön