Genel

Dumankaya Modern Vadi nerede

Dumankaya, İstanbul Avrupa Yakasının en önemli noktalarından biri  Esenyurt Bahçeşehirde Dumankaya Modern Vadi ile bölgeyi zenginleştirmeye devam ediyor. Dumankaya IQ zeki ev teknolojisi ile daire sahiplerine üst düzey bir güvenlik ve konfor sunuluyor

Dumankaya İnşaat, Bahçeşehirde gerçekleştireceği yeni projesi Dumankaya Modern Vadi ve zeki ev teknolojileri sunacak olan Dumankaya IQ projesini  01 Haziran 2011 Çarşamba günü Four Season Bosphorus Otelde düzenlenen bir basın toplantısıyla tanıttı.

Toplantıda Dumankaya IQ çözüm ortağı Aydın Yavuzun  yaptığı tanıtım sunumunun ardından,  Dumankaya İnşaat Pazarlama ve Satış Direktörü Ufuk Kayador Dumankaya Modern Vadi projesini anlatan bir sunum gerçekleştirdi. Sunumların ardından söz alan Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Dumankaya ve Uğur Dumankaya, Avrupa Yakasında gerçekleştirdiğimiz ilk projeye gelen büyük talep sonrasında bu projenin Modern Vadi ile devamını ve aynı zamanda sunduğumuz yaşam alanları haricinde daire sakinlerine yönelik yeni bir proje olan Dumankaya IQyu geliştirmiş olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz dedi.

Dumankaya Modern Vadi

Avrupa Yakasının en önemli noktalarından biri olan Bahçeşehir bölgesinde Dumankaya Modernden sonra Dumankaya Modern Vadi projesini hayata geçirecek olan Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dumankaya konuyla ilgili Bizler her zaman müşterilerimize, yatırımcılara yeni ve avantajlı fırsatlar sunmak istiyoruz. Bu bağlamda konumu itibariyle hızla değer kazanan bölgelerde kaliteli yaşam alanları geliştiriyoruz. İstanbulun en revaçta olan Bahçeşehir bölgesi de bunlardan biri. Bu bölge de yer alan ve geçen sene lansmanını gerçekleştirdiğimiz Modern projemize gelen yoğun ilgi ve talep sonrasında bölgeye Dumankaya Modern Vadiyi eklemek bizler için gurur verici dedi.

Uğur Dumankaya ise, Dumankaya Modern Vadi projemiz konut alanları ve ticari alanları ile Esenyurt Bahçeşehire artı değer katacak önemli bir projedir. 1494 daireden ve geniş bir ticari alandan oluşan bu dev proje 290 milyon TLlik yatırım değeriyle bölgenin en önemli yaşam alanlarından biri olacak dedi.

Her ihtiyaca uygun daire seçenekleri sunan Dumankaya Modern Vadi

Toplantıda gerçekleştirdiği sunum ile Dumankaya Modern Vadi projesi hakkında bilgi veren Dumankaya Pazarlama ve Satış Direktörü Ufuk Kayador proje ile ilgili Dumankaya olarak Esenyurt Bahçeşehirde büyük ilgi gören Modern projemizden sonra, bu projeye komşu yeni bir yaşam merkezi olan Dumankaya Modern Vadiye imza atıyoruz. 240.000 m2 inşaat alanına sahip olan Dumankaya Modern Vadi, toplam 11 blokta her ihtiyaca uygun daire seçenekleri sunacak.

Dumankaya Modern Vadi 3 adet baza katına ve 12 adet apartman bloğu katına sahip toplam 6 adet blok, 8 -10 -13 kattan oluşan 3 adet yatay blok ve 26 -31 kattan oluşan 2 adet kule ile toplam 11 blokta, 1494 daire ve ticaret alanından oluşacak. Dumankaya Modern Vadi; stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dubleks daire seçenekleriyle her kesime ve her bütçeye hitap eden bir proje olacak.  Projenin ana bloklarında 1+1 daireler 56-77, 2+1 daireler 91-115, 3+1 daireler 136-159, 4+1 daireler ise 160-185 m2 büyüklüklerinde değişen farklı seçenekler sunulurken, Kulelerde ise stüdyo daireler 35-38, 1+1 57-74 ve 2+1 daireler 93-96 m2 arasında değişmektedir dedi.