29 / 04 / 2024

Dumankaya Vizyon Bulvar karma proje olarak konumlandı!

Dumankaya Vizyon Bulvar karma proje olarak konumlandı!

Dumankaya İnşaat'ın Kartal'ın en işlek noktasında hayata geçirdiği Dumankaya Vizyon&Bulvar projesi rezidans, ofis ve mağazalardan oluşan karma bir proje olarak tasarlandı



Dumankaya İnşaat'ın Kartal'ın en işlek noktasında hayata geçirdiği Dumankaya Vizyon&Bulvar projesi rezidans, ofis ve mağazalardan oluşan karma bir proje olarak tasarlandı. Geçtiğimiz mayıs ayında teslimleri gerçekleşen rezidansların tamamı satıldı. şžu an ofislerin ve mağazaların bulunduğu Bulvar bölümünde satışlar sürüyor. Sosyal alanlar açısından oldukça zengin olan Dumankaya Vizyon&Bulvar projesinde yaklaşık 1.000 kişinin yaşaması bekleniyor

BİR BAKIşžTA
Projenin adı: Dumankaya Vizyon& Bulvar.
Projenin lokasyonu: Kartal.
Yapan şirket: Dumankaya İnşaat.
Satış pazarlama sorumlusu: Soner Keleş.
İnşaata başlama tarihi: Eylül 2008.
İnşaatı bitirme tarihi: Mayıs 2011.
Toplam arsa alanı: 3 bin metrekare.
Toplam inşaat alanı: 70 bin 570 metrekare.
Ticari alanlar: Proje 16 bin metrekarelik bir ticari alana sahip. A tipi ofis ve mağazaların, yaşam alanlarıyla aynı çatıda yer aldığı Dumankaya Vizyon Bulvar 7/24 güvenlik hizmetlerine ek olarak birçok farklı hizmeti ofis ve ticari alan sahiplerine bir arada sunuyor.
Satılabilir alan: 42 bin 972 metrekare.
Konut sayısı: 352 rezidans.
Konut bilgisi: Projede en düşük konut alanı 37 metrekare, en yüksek konut alanı ise 131 metrekare. Stüdyo,1+1, 2+1,3+1 ve yüksek tavanlı loft tipi daireler konut çeşitleri arasında bulunuyor.
Projedeki binaların kat yükseklikleri: A1 Blok 25 kat ve A2 Blok ise 33 kattan oluşuyor. Ofisler zemin+2 katlı bloklarda yer alıyor.
Proje bitiminde tahminen yaşayacak insan sayısı: Yaklaşık 1.000 kişi.

FİYATLAR NE DÜZEYDE
Projedeki en ucuz ve en pahalı konut fiyatı: Vizyon 'un satışları tamamlandı. Ofis ve mağazalardan oluşan Vizyon Bulvar 'da ise fiyatlar 231 bin lira ile 1 milyon 5 bin lira arasında değişiyor.
Ödeme koşulları: Peşin ve banka kredili ödeme alternatifleri sunuluyor.

PROJENİN AYIRT EDİCİ ÖZELLİĞİ
Yaşam alanlarıyla beraber ticari alanlarının da projenin içerisinde olması, projeyi benzerlerinden farklı kılan özelliklerin başında geliyor. Aynı zamanda proje, Kartal 'ın en avantajlı lokasyonlarından birinde yer aldığı için farklı toplu taşıma araçlarına ve kamu merkezlerine olan yakınlığıyladikkat çekiyor. Dumankaya Vizyon, yapımı süren dünyanın en büyük Adalet Sarayı 'na çok yakın bir lokasyonda. Projenin hemen önünden geçen ve yapımı süren Anadoluray hafif raylı metro hattı tamamlandığında 3 kilometre uzaklıktaki Kartal Tren İstasyonu 'ndan 35 dakikada Halkalı 'ya ulaşmak mümkün olacak.  Marmaray  projesi, projeye son derece yakın noktada yer alan Kartal ve Pendik deniz otobüsü ile vapur iskeleleri ve Sabiha Gökçen Havalimanı Vizyon Bulvar 'a ulaşılabilirliği daha kolay bir hale getiriyor.
Projede tüm annelerin hayatını kolaylaştıracak bir çok hizmet bulunuyor. Lostra salonundan kuru temizlemeye, servis yapan restoranlardan cafelere kadar pek çok farklı hizmet anneler için özel olarak düşünülerek konseptleştirildi. Babalar ise Dumankaya Vizyon Bulvar projesi kapsamındaki özel hizmetler ve sosyal aktiviteler yararlanıyor. Kafeler, business lounge, yüzme havuzu, fitness center, sauna, Türk hamamı buhar odası,masaj şok duş ve vitamin bar gibi mekanlar babaların özel istekleri için hazır olacak. çocukların unutulmadığı projede özel olarak tasarlanmış oyun merkezleri ve oyun alanları bulunuyor.

ULAşžIM AVANTAJLARI
Projeye en yakın anaokulu veya kreş: Kartal Büyük Düşler Anaokulu 6 kilometre uzaklıkta bulunuyor.
Projeye en yakın özel ilköğretim okulu: Yakacık Doğa Koleji 7.5 kilometre mesafede yer alıyor.
Projeye en yakın devlet okulu: şžehit Er Serhat Erşanlı İlköğretim Okulu 2 kilometre uzaklıkta.
Projeye en yakın devlet liseleri: Burak Bora ve Fatih Rüştü Anadolu Liseleri 3 kilometre mesafede.
Projeye en yakın poliklinik ve hastaneler: 3,5 kilometre uzaklıkta Yavuz Selim Devlet Hastanesi yer alıyor.
Projeye en yakın akaryakıt istasyonu: Kartal Shell Akaryakıt İstasyonu 1 kilometre.
En yakın alışveriş merkezi: Proje kendi içerisinde alışveriş merkezi bulunduruyor.
Sabiha Gökçen Havalimanı'na uzaklığı: 14 kilometre.
E-5'e olan uzaklığı: Proje E-5 karayolu 'nun deniz tarafında yer alıyor.
Projenin mimarları: Tago Mimarlık'tan Mimar Tatsuya Yamamoto ve Gökhan Aktan Altuğ.
İletişim: 444 7 222 / http://www.dumankayavizyon.com/


Geri Dön