Genel

Dumankaya Vizyon Bulvar nerede Dumankaya Vizyon Bulvar'a nasıl gidilir

Marmaray projesi, projeye son derece yakın noktada yer alan Kartal ve Pendik deniz otobüsü ile vapur iskeleleri ve Sabiha Gökçen Havalimanı, Dumankaya Vizyon Bulvar ’a ulaşılabilirliği daha da kolaylaştırılıyor

Dumankaya Vizyon; 7/24 güvenlik hizmetlerinden otopark-vale hizmetlerine ve profesyonel bina yönetimine, lostra salonundan kuru temizlemeye, servis yapan restoranlardan cafelere kadar pek çok farklı hizmeti konut sahiplerine bir arada sunacak.

Proje, Kartal 'ın en ayrıcalıklı lokasyonlarından birinde yapımı sürmekte olan Adalet Sarayı 'na çok yakın bir lokasyonda, ulaşım açısından da pek çok alternatifi bir arada sunuyor. Projenin hemen önünden geçen ve yapımı süren Anadoluray hafif raylı metro hattı tamamlandığında 3 km uzaklıktaki Kartal Tren İstasyonu 'ndan 35 dakikada Halkalı 'ya gitmek mümkün olacak.

Marmaray projesi, projeye son derece yakın noktada yer alan Kartal ve Pendik deniz otobüsü ile vapur iskeleleri ve Sabiha Gökçen Havalimanı Vizyon Bulvar 'a ulaşılabilirliği daha kolay bir hale getiriyor.

Dumankaya Vizyon Satış ofisi:

Optimum Outlet Center yanı,
E-5 Karayolu İstiklal Cad. No:57
Yenisahra - İstanbul
Tel: 444 7 222
Faks: 315 32 58