Konut

Dumankaya Vizyon'da 140 bin 500 YTL'ye

Dumankaya Vizyon projesinde konut satışları 9 Mayıs'ta başlıyor.

Dumankaya İnşaat tarafından Kartal'da inşa edilecek Dumankaya Vizyon projesinde konut fiyatları 140 bin 500 YTL'den başlıyor, 390 YTL'ye kadar çıkıyor.

Kartal Kentsel Dönüşüm Projesi'nin yan yana olacak.  120 milyon dolar değerindeki yeni proje son derece modern, yenilikçi ve çarpıcı bir mimari anlayışla şekillenecek. Poje, Mimar Tatsuya Yamamoto ve Gökhan Aktan Altuğ'un (Tago Mimarlık) ortak eseri.

Dumankaya Vizyon, rezidans daireler, home ofis ve mağazalardan oluşuyor. 350 rezidans dairenin bulunduğu projede  stüdyodan 1+1 ve 2+1'e, 3+1 daireden loft daireye pek çok seçenek bulunuyor.

Metrekaresi 2 bin 900 ile 3 bin 700 YTL arasında satışa sunulan Dumankaya Vizyon projesi, Kartal'ın Maslak'tan sonra ikinci gökdelen bölgesi olmasını sağlayacak.

Dumankaya Vizyon'da konut sahibi olmak isteyenler Bank Asya'dan yüzde 25 peşin ödemek kaydıyla 1.09 faiz oranı ile 60 aya kadar kredi kullanabilecek. Dumankaya kendi bünyesinde yüzde 50 peşin, 12 aya kadar yüzde sıfır faiz imkanı sağlıyor.

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu üyesi Ali Dumankaya, gayrimenkul sektöründe son aylarda yaşanan durgunluğa rağmen Dumankaya Vizyon projesinin önemli bir taleple karşılaştığını belirtiyor ve şunları söylüyor : `'Güçlü lokasyonlarda pazarın sesini iyi dinleyen firmalardan biri olarak, yeni projemiz Dumankaya Vizyon'un önümüzdeki dönemde yatırımcılar için çok kazançlı geri dönüşler sağlayacağını  düşünüyoruz. Bugünden aldığımız ön talep bu doğrultuda önemli bir gösterge oluşturuyor''.

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya ise Kartal'da bu büyüklükte bir projenin bir öngörünün eseri olduğunu belirterek `'Kartal çok yakında Anadolu Yakası'nın Maslak'ı olacaktır. Kartal Kentsel Dönüşüm projesine komşu ve  bu bölgede modern şehircilik anlayışının ürünü olacak bu projenin bölgenin gelişimine  önemli bir katkıda bulunacağına inanıyoruz'' diyor.

Zaha Hadid'in projelendirdiği kentsel dönüşüm alanına komşu

Çağdaş mimarlığın en başarılı isimlerinden Pritzker Mimarlık Ödülü'nü alan ilk kadın mimar Zaha Hadid'in çizdiği Pendik kıyı ve Kartal kentsel dönüşüm projeleri yakında hayata geçiyor. Projede ofis ve konut binalarının yanı sıra kültürel işlevli yapılar, otel ve restoranlar yer alacak. 555 hektarlık alanda yüzlerce fabrika kent dışına taşınarak bunların yerlerine hizmet sektörü ve konut alanlarının yoğunlaştığı merkezler oluşturulacak.

E-5 karayolunun deniz tarafında yer alan Dumankaya Vizyon Kartal'ın en ayrıcalıklı lokasyonlarından birinde yükselecek. Dumankaya Vizyon'nun komşuları arasında Hadid'in projesi içinde yer alan ve çevresi kafeler, rekreasyon alanları ile butik otellerle çevrilecek olan göl  (eski taşocağı) bulunuyor. Eşsiz bir Adalar manzarasına sahip Dumankaya Vizyon'un hemen karşısında ise beş yıldızlı bir otel yapımı devam ediyor.

Rezidans hizmetleri sınır tanımıyor

Dumankaya Vizyon'da rezidans hizmetleri kapsamında house keeping'den laundry'e, teknik bakım ve onarımdan 24 saat profesyonel resepsiyona, posta hizmetlerinden güvenliğe geniş bir hizmet yelpazesi sunulacak. Tüm projenin altı boydan boya kapalı otopark olacak ve her daireye en az bir araçlık otopark alanı düşecek.

Rezidans blokları arasındaki bölüm daire sahiplerine yönelik bir sosyal merkez olarak tasarlandı. Burada restoranlar, kafeler, business lounge, yüzme havuzu, fitness center, sauna, Türk hamamı buhar odası, masaj şok duş  ve vitamin bar gibi mekânlar olacak. Rezidans sahipleri ayrıca alışveriş biriminin üstünde bulunan teras bahçeler, manzara terasları ve koşu parkurlarından da yararlanacaklar. Zengin spor imkânlarıyla dikkat çeken projede daire sahipleri için tenis kortu ve basketbol sahası da bulunuyor. Alışveriş merkezinin önünün ise modern peyzaj alanları olarak değerlendirilmesi planlanıyor.

Dumankaya 5 projeye devam ediyor

Dumankaya İnşaat'ın devam eden konut projeleri arasında Konsept İstanbul, Trend, Trend Plus, Trend Ekstra, Gizli Bahçe Akdeniz Evleri bulunuyor.

Bahçeşehir'e 1.350 konut yapacak

Dumankaya, Anadolu yakasından sonra bu yıl ilk kez Avrupa yakasına geçerek Bahçeşehir'de 1.350 konutluk bir projeye imza atmaya hazırlanıyor. Ayrıca Göztepe'de 800 konutluk bir projeye başlayacak olan firma, Bahçeşehir ve Göztepe dahil olmak üzere 2008'de 7 ayrı projeyi uygulamaya almayı hedefliyor.

www.dumankaya.com

Tel: 0 216 517 64 38