14 / 05 / 2024

Dumankaya'dan yeni Fifti- Fifti kampanyası!

Dumankaya'dan yeni Fifti- Fifti kampanyası!

Dumankaya, yeni satın alma modeli 'Fifti-Fifti'yle üç projesinden konut alan tüketicinin ödeyeceği parayı yarı yarıya paylaşıyor. Yani 300 bin liralık ev, tüketiciye 150 bine geliyor. Bunun karşılığında ise, Dumankaya evi 10 yıl işletiyor.



Dumankaya İnşaat, Türkiye'de ilk kez hayata geçen finansman modeli 'Fifti-Fifti'yle yatırımcıların Dumankaya projelerinden yapacakları konut yatırımının yarısını ödüyor. Tüketici Dumankaya'nın hi-Fit, Flex Office Bahçeşehir ve Miks projelerinden ev aldığında, Dumankaya yarı parasını kişiye geri ödüyor. Bunun karşılığında da evin 10 yıllık işletim hakkını alıyor. 


Evi 10 yıl sonra kullanacak


Yani Tüketici 300 bin TL'lik evi 150 bin TL'ye satın alıyor ama evini 10 yıl sonra kullanmaya başlıyor. Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, modeli şöyle anlattı: "Yatırımcı beğendiği konut için toplam bedelin yüzde 25'i ila yüzde 50'si aralığında kendi belirlediği bir miktarı peşinat olarak yatıracak. Dumankaya’nın anlaşmalı olduğu ya da tüketicinin tercih edeceği finans kuruluşları üzerinden kredilendirilecek kalan yüzde elli için Dumankaya, 10 yıl süreyle getiri destek ödemesini gerçekleştirecek." Yatırımcının gayrimenkulün tamamını peşin olarak satın almayı tercih ettiğinde de bu modelin geçerliliğini koruduğunu ifade eden Dumankaya, "Belirlenen gelir taahhüdü yatırımcıya ödenmeye devam ediyor. Yatırımcı peşin olarak satın aldığı gayrimenkulün gelirini 10 yıl boyunca her ay garantilemiş oluyor" diye konuştu. 


'Finansal kardeşlik' projesi 


Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya ise bu sistemin, üzerinde çalışılmış, matematiksel temeli olan bir model olduğunu belirterek, "Dönemsel ve geçici değil aksine sürekliliği ve kalıcılığı olan bir sistem. Biz projelerimize çok güveniyoruz ve her birine Dumankaya güvencesini veriyoruz. Bu model oldukça basit temellere dayanan ve tüketiciyle biraraya geldiğimiz bir finansal kardeşlik projesi aslında" ifadelerini kullandı. 


Diyoruz ki, hem siz kazanın hem biz! 


DUMANKAYA, şöyle devam etti: "Biz tüketiciye diyoruz ki; Dumankaya ortaya bir değer koyuyor. Bu değerin finansmanından, markalamasına kadar gelin ortak çalışalım ve bu projeleri bir üst noktaya taşıyalım. Konutunuzun yarısını Dumankaya güvencesi ödesin. Bu süreçte hem siz kazanın hem de biz" dedi. 


Web: http://www.dumankaya.com/


Akşam


Geri Dön