29 / 04 / 2024

Dumankaya'nın sponsor olduğu alldesign 2011 fırtına gibi esti!

Dumankaya'nın sponsor olduğu alldesign 2011 fırtına gibi esti!

Dünyaca ünlü tasarımcılar Haliç Kongre Merkezinde Dumankaya İnşaat ana sponsorluğunda düzenlenen alldesign 2011de buluştu. Aklın gözüyle görmek sloganıyla yola çıkan konferansta,  sektörde lider konumdaki firmalar ve önemli tasarımcılar bir araya geldi



 

17-18 Kasım tarihlerinde gerçekleşen ALL DESIGN 2011e katılan konuşmacıların arasında, Peugeot ve Mercedes gibi markalarla çalışmış olan otomobil tasarımı dahisi Murat Günak, Cirque du Soleilin kurucusu Gilles Ste-Croix,  Lord of the Rings ve King Kong filmlerinin Oscar ödüllü prodüksiyon tasarımcısı Grant Major, U2 grubunun sahne tasarımcısı ve Ejderha Dövmeli Kız filminin sanat yönetmeni Mikael Varhelyi, Türk basınının duayenlerinden Ertuğrul Özkök, Yılmaz Erdoğan gibi ünlü isimler vardı.

Ana sporları arasında Dumankaya İnşaat ve Bosch, katılımcıları arasında ise Lipton, Hitachi, Villeroy&Boch gibi dev markaların bulunduğu organizasyon Grem Events tarafından gerçekleştirildi. Amacı İstanbulu Avrasya, Doğu Avrupa ve Ortadoğunun tasarım merkezi olarak konumlandırmak olan konferansa sanat dünyası yoğun ilgi gösterdi.

Tasarım ve tasarımcı düşüncenin pazarlama ve yeniliğe katkılarının anlatıldığı, yeni perspektiflerin oluşturulduğu etkinlik için Grem Events ortaklarından Can Gürcan, düzenlenen yan etkinlikler ile de sadece yeni tasarımlara veya objelere hayat vermekle kalınmayıp, gerek tasarım şirketlerine gerekse üreticilere yepyeni iş olanakları da yaratmaya çalışıldığını belirtti.

ALL DESIGN 2011 Sponsorları: Dumankaya, Bosch, Hyundai, Binboa, Hürriyet, NTV, CNBC-E, Radyo Voyage, İKSV, Arkitera, THY, TİM, Bun Design, İBB, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Universitesi, ETMK, Arketipo Design, Brandage, HMF, Konsept Projeler, Kültür Bakanlığı.

 


Geri Dön