Kent Haberleri

Dümen kıran altının 1.450 TL olacağı tarih resmen açıklandı! Bu tarihi duyanın gözleri fal taşı gibi açıldı! Hemen bakın

Altın fiyatlarındaki son durum merak ediliyor. Dümen kıran altının 1.450 TL olacağı tarih resmen açıklandı! Bu tarihi duyanın gözleri fal taşı gibi açıldı! Hemen bakın İslam Memiş, şimdi de altının ne zaman 1

Altın ve para piyasalarının uzman ismi İslam Memiş, yaptığı açıklamalarla sık sık gündem oluyor. İslam Memiş, şimdi de altının ne zaman 1.450 lira olacağı ile ilgili çarpıcı bir açıklamada bulundu. 

Yatırımcıların radarına giren isimler arasında yer alan ve Altının Efendisi şeklinde işaret edilen İslam Memiş, dünya çapındaki enflasyon ve resesyonun altını besleyeceğine vurgu yaptı.

Altın ve para piyasalarının uzman ismi İslam Memiş, gram altın fiyatının yakın bir tarihte 1.450 Türk Lirası olacağının altını çizdi. 

Peki gram altın ne zaman yükselecek? Gram altın hangi tarihte 1.450 TL olacak? Dümen kıran altının 1.450 TL olacağı tarih resmen açıklandı! Bu tarihi duyanın gözleri fal taşı gibi açıldı! Hemen bakın

Karar Gazetesi'nin aktardığı son dakika haberine göre; son zamanlarda sık sık gündeme gelen altın fiyatlarında neler olacağı merak ediliyor. Yatırımcılar ve altını olan vatandaşlar, altının yönünü merakla araştırıyor. 

Altın piyasaları üzerine yaptığı yorumlarla dikkatleri çeken İslam Memiş, bir son dakika açıklamasında bulundu ve 2023'ün altının yılı olacağına dikkat çekti. 

Dünya genelinde yaşanan enflasyon, sıkı para politikaları ve resesyonun kaçınılmaz olarak altını besleyeceğinin altını çizen İslam Memiş,  gram altının 1.400-1.450 Türk Lirası'na ulaşacağı tarihi de duyurdu. 

Dümen kıran altının 1.450 TL olacağı tarih resmen açıklandı! Bu tarihi duyanın gözleri fal taşı gibi açıldı! Hemen bakın

ALTINDAKİ ARTIŞ SUNİ 

Konu ile ilgili gerçekleştirdiği açıklamasında 2022 yılında Altında yaşanan artışın suni olduğuna vurgu yapan İslam Memiş, aslında bu artışın gerçek bir artış olmadığının altını çizdi ve yalnızca dolar kurundaki değişimin altını buralara getirdiğini belirtti. Memiş, "Çünkü dünya genelinde ons altını baskılamayı başardılar" açıklamasında bulundu. 

İslam Memiş, değerli metal ile ilgili yaptığı çarpıcı açıklamasında altının son birkaç ayda 1800 seviyelerini test etse de normal şartlarda altının buralara çok daha erken gelmesi gerektiğine vurgu yaptı. 

İslam Memiş açıklamasında şu an yapılan faiz artırımları ile sıkı para politikalarının kaçınılmaz olarak 2023 senesinde altını yukarı çekeceğini dile getirdi. 

Altının Efendisi İslam Memiş ayrıca 2023'ün ilk 5 ayında gram altını 1450 lira seviyelerinde görmenin mümkün olacağına da dikkat çekti. 

Hesaplara peş peşe 1.250 TL yattı! PTT'ye giden paraları hemen çekecek! Sakın kaçırmayın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşında asgari ücret depremi! Hemen bir bir hesaplanan rakamlara bakın

Ev almak isteyenlere müjde! Orta gelir grubu konut kampanyasında tarih belli oldu!