29 / 04 / 2024

Dünya markası WMF, Esse mağazalarında!

Dünya markası WMF, Esse mağazalarında!

Uzman ev perakende mağazacılığının önde gelen ismi Esse, 150 yıllık uzmanlığa sahip köklü Alman markası WMF’i müşterileri ile buluşturuyor



Uzman ev perakende mağazacılığının önde gelen ismi Esse, paslanmaz çelik sofra ve pişirme ürünlerinde 150 yıllık uzmanlığa sahip köklü Alman markası WMF’i müşterileri ile buluşturuyor.
 
Paslanmaz çelik sofra ve pişirme ürünlerinde dünyanın lider üreticilerinden biri olan WMF, çatal bıçak takımları, tava ve tencereler, düdüklü tencereler, bıçak setleri ve mutfak gereçleri ile Esse mağazalarındaki yerini alıyor. WMF’in, patentli paslanmaz çelik teknolojisi Cromargan ile ürettiği seçkin ürünleri, Eylül ayı itibariyle Türkiye’de tüketicilere sunuluyor.
WWF, tasarım ve fonksiyonelliği başarıyla buluşturduğu ürünleri ile Almanya’da nesillerden nesillere aktarılan bir marka olarak biliniyor. “Perfect Ultra” markasıyla sunduğu ve sahip olduğu çok sayıda özellikle yemek pişirmeyi daha kolay ve eğlenceli hale getiren düdüklü tencereleriyle WWF, bu alanın dünya lideri konumunda bulunuyor.

WMF ürünleri ile birlikte Esse olarak müşterilerine sundukları ürün yelpazesini daha da genişletmekten mutluluk duyduklarını ifade eden Esse Yönetim Kurulu Başkanı Semih Şeftali, “Dünyada paslanmaz çelik dendiğinde akla ilk gelen ve en saygın markalardan biri olan WMF’in, ev perakendesi alanındaki en iyi markaları sunduğumuz Esse’ye ve müşterilerimize değer katacağına inanıyoruz. WMF’in çok iddialı olduğu Perfect Ultra düdüklü tencerelerinin de Türk kadınının gözdesi olmasını bekliyoruz” diyor.
 
WMF hakkında

1853 yılında Almanya’nın Geislingen kentinde küçük bir fabrikada kurulan WMF (Württembergische Metallwarenfabrik), geçen yüzyılda sofra, mutfak ve ev ürünlerinde yarattığı koleksiyonlarla sektörünün en büyük şirketlerinden biri haline geldi. Bugün dünya çapında 5 bin 500 çalışanıyla uluslararası bir şirket olan WMF, sunduğu “dönemini aşan” tasarımlarla ticari başarısını günümüze kadar artırarak sürdürdü.

Gastronomi alanındaki en bilinen markalardan biri olan WMF, otel grubu ürünleriyle uluslararası otel zincirlerinin tercihi. WMF, otellerin artan taleplerini karşılamak amacıyla ürün yelpazesini en üst kalitede çatal bıçak takımlarından sofra ve mutfak ürünlerine kadar genişletirken, aynı zamanda otomatik ödeme noktaları ve self-servis sistemleri bulunan toplu demleme makineleri ve kahve makinelerinde de öncü şirket konumunda. Almanya ve Çin’deki tesislerinde üretim yapan WMF’in yedi Avrupa ülkesinde de pazarlama şirketleri bulunuyor.

WMF’nin markaları arasında ünlü termos üreticisi Alfi Zitzmann, saygın çatal bıçak, sofra ve servis ürünleri markası Gebrüder Hepp ve üst sınıf çatal bıçak üreticisi Auerhahn yer alıyor. Bu markalara, 1998’de pişirme ve mutfak gereçleri üreticisi Silit, 2002’de fırın malzemeleri üreticisi W. F. Kaiser & Co., 2006’da İsviçreli profesyonel kahve makinesi üreticisi Schaerer ile 2008’de kahve makineleri ve ev aletleri üreticisi Petra-electrik de katıldı.
 
Esse hakkında

Uzman ev perakende mağazacılığının önde gelen ismi Esse, 2002’de kuruldu. Türkiye genelinde 53 mağaza ile faaliyet gösteren Esse, mutfak ve ev ürünlerinde dünyanın lider markalarını Türk tüketicisine sunuyor. Esse ayrıca, elektrikli küçük ev aletleri ile tava ve tencere ürünlerinde “Essenso” ve “Cooking Art”, sofra ürünlerinde “Désir”, ev konforu ve şık dekorasyona yönelik “Double S” ve “Esse Home” gibi kendi markalarına da sahip.  Esse ürünleri hakkında ayrıntılı bilgiye www.esse.com.tr adresinden ulaşılabilir.  

Esse mağazaları:
İstanbul - Akmerkez, Beylikdüzü Migros, Capacity, Capitol, Carousel, Cevahir, City’s, Çapa, Erenköy Bağdat Caddesi, İstinye Park, Kanyon, Kozzy, Maltepe Carrefour, Metrocity, Nautilius, Optimum, Olivium, Palladium, Sirkeci, Suadiye Bağdat Caddesi, 212 Power Outlet, Forum İstanbul, Starcity
Ankara - Ankamall, Antares, Armada, Cepa, Forum Ankara, Kentpark, Panora, 365
İzmir - Forum Bornova, Konak Pier ve Agora
Adana - M1, Gazipaşa Bulvarı
Adapazarı - Çark Caddesi
Antalya- İsmet Gökçen Caddesi
Aydın - Forum Aydın,
Bodrum – Konacık
Bursa – Korumax, Carrefour, Anatolium
Denizli - Forum Çamlık
Eskişehir Espark
Fethiye (Belediye Karşısı)
Malatya - Malatya Park
Mersin - Forum Mersin
Samsun - Yeşilyurt
Trabzon - Forum Trabzon ve Kunduracılar Çarşısı
Gaziantep - Uğur Mumcu Parkı
Ordu - Kocakişi Caddesi


Geri Dön