Genel

Dünya mimarlık otoriteleri GAÜ'de buluşuyor!

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) kutlayacağı 2014 - 2015 akademik yılında, mimarlık alanında Orta - Doğu ve Akdeniz bölgesinin en büyük akademik etkinliğine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.


 Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) kutlayacağı 2014-2015 akademik yılında, mimarlık alanında Orta-Doğu ve Akdeniz bölgesinin en büyük akademik etkinliğine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. GAÜ Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi ev sahipliğinde organize edilecek olan 2'nci CAUMME - (Contempoıary Architecture and Urbanism in the Mediterranean and the Middle-East) Akdeniz ve Ortadoğu'da Çağdaş Mimarlık ve Şehircilik uluslararası sempozyumunun konusu, Posl-Profesyonalizm Çağında Mimari ve Kentsel Araştırma, Eğilim ve Uygulama (Architectural and Urban Research, Educalion, and Practice in the Eıa ol' "PostProfessionalism) olarak ilan edildi. 

Sempozyumun Ekim 2014 tarihinde gerçekleştirileceği belirtilen açıklamalarda mimarlık ve şehircilik alanında iki senede bir organize edilen akademik sempozyumun, Girne Amerikan Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi ve Katar Üniversitesi tararından ortaklaşa yürütüleceği vurgulandı. 


Kıbrıs Gazetesi