Altın & Gümüş

Dünya piyasası bir anda hücum etti! Altının veliahtı gümüş parlak günlerini yaşıyor! İşte aylık getirisi

Rusya ile Ukrayna arasında süregelen çatışma ve artan enflasyonist baskıların güvenli liman teklifl erini yükseltmesiyle gümüş de en parlak dönemlerini yaşamaya başladı. 6 haftadır zirveden inmeyen gümüş ons başı 26 dolardan işlem görüyor. Aylık getirisi ise en az yüzde 3. Savaş nedeniyle güvenli limanlara talep ertti

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş, ekonomiyi de altüst etti. Savaş nedeniyle güvenli limanlara talep ertti. Altının veliahtı olarak bilinen gümüş de tarihinin en önemli günlerini yaşamaya devam ediyor. 6 haftadır zirveden inmeyen gümüşüün ons fiyatı 26 dolardan işlem görüyor.

ALTINDA 2010 DİRENÇ GÖRÜLÜYOR

Böylelikle ons altın 1.990 seviyesinin üzerine taşındı. Kıymetli metal dün öğle saatleri itibariyle aylık bazda yüzde 3 değer kazanmış oldu. Analistler yükseliş momentumu korunduğu sürece altında 2010 dolar direnç seviyesinin izleneceğini belirtiyorlar.

GRAMDA DA YÜKELİŞ SÜRÜYOR

Geri çekilmelerde ise 1.980 ve 1.958 önemli destek konumunda. Gram altın tarafında da son dönemde yükseliş hareketi görülüyor. Bu yükseliş eğilimi devam ettiği sürece 968 TL ve 996 TL seviyelerinin direnç olarak izlenebileceği belirtiliyor.

GÜMÜŞ DAHA DA HIZLI ARTABİLİR

Öte taraftan altın/gümüş oranının 76.80 seviyesine gerilemesi, gümüş fiyatlarını sarı metalden daha hızlı artabileceği beklentisini güçlendiriyor. 

Telefon almak isteyenler dikkat! Telefonlara indirim gelebilir! Resmi gazetede yayımlandı!

Petrolün varil fiyatında son dakika gelişmesi! Petrolün varil fiyatı bugün ne kadar oldu?

19 Nisan 2022 euro kaç lira? Euro/TL bugün ne kadar? İşte güncel euro kuru...