Kent Haberleri

Dünyaca ünlü bankadan dolar alacaklara müjdeli haberi verdi! Peş peşe açıklanan tarihlere dikkat!

Merkez Bankası'nın 50 baz puanlık faiz düşürme kararından sonra hareketlenen dolar yükselişine devam ediyor. Ünlü ekonomist, elinde doları olanların dikkat etmesi gerektiğini belirtti. Dolar o tarihte 15 liraya düşebilir. Yeni haftaya yükselişle başlayan dolar kuru 19 lira sınırına kadar dayandı

Dolar kurunda yaşanan son dakika gelişmeleri vatandaşların gündeminde yer alıyor. Yeni haftaya yükselişle başlayan dolar kuru 19 lira sınırına kadar dayandı. Özellikle Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası hareketlenen dolar kuru vatandaşların gündeminden düşmüyor. Peki dolar düşecek mi, yükselecek mi? Ünlü bankanın tahmini herkesi şok etti. Dolar o tarihte 15 liraya kadar düşebilir.

Merkez Bankası'nın faiz kararından sonra hareketlenen dolar kuru hem yatırımcıların hem de vatandaşların gündeminden düşmüyor. Alınan karar sonrası yukarı yönlü hareket eden dolar 19 lira sınırına kadar dayandı. Yatırımcılar 'Dolar yükselecek mi, düşecek mi?' sorusunu araştırırken Amerikalı Wellse Fargo Bank'tan dikkat çeken bir tahmin geldi. Öyle bir fiyat verdiler ki duyan vatandaşlar döviz bürosuna koşuyor! Elinde dolarlar ise çok korktu.

İşte detaylar...

ELİNDE DOLAR OLANLAR DİKKAT

Dolara ilişkin yapılan tahminler yakından takip edilirken dünyaca ünlü bankadan kritik bir açıklama geldi.

15 TL SEVİYESİNE KADAR DÜŞEBİLİR

ABD'de SVB'den sonra Signature Bank da iflas etmiş durumda. New York merkezli bankaya kayyum atandığı öğrenildi. Yaşanan gelişmeler sonrası altın ve dolar küresel piyasalarda yükseliş yaşanırken, Amerikalı Wellse Fargo Bank, Millet İttifakı seçimi kazanırsa doların 15 TL’ye kadar düşebileceğini ifade etti.

14 MART 2023 GÜNCEL DOLAR KURU

DOLAR NE KADAR? (15 MART 2023 ÇARŞAMBA)

Dolar önceki kapanışını 18,9697 liradan yaptı. Dolar/TL kuru alış fiyatı 18.9844 TL’den, satış fiyatı ise 19.0283 liradan işlem görüyor.

EURO KAÇ TL?

Yüzde 0.14 oranında bir değişim yaşayan euro ise bugün aşağı ibreyi gösteriyor.

Bir önceki kapanışını 20.3289 liradan yapan euro şu anda 20.3587 lira alış ve 20.3693 lira satış fiyatına sahip.

STERLİN NE KADAR?

Sterlin önceki kapanışını 23.0741 liradan yaptı.

Euro 23.0541 lira alış fiyatından, 23.0943 lira satış fiyatından el değiştiriyor.

Ziraat Bankası’ndan tüm müşterilerine büyük jest! Bu parayı hemen almanız istendi!

Prefabrik evlere devlet desteği geliyor! Karşılıksız 200 bin TL alacaksınız!

Emekli olamayan EYT’lilere 90+25 ile emeklilik yolu açıldı! EYT'lilerin başına talih kuşu kondu!