28 / 04 / 2024

Dünyaca ünlü bankadan flaş dolar tahmini! Tarih verip duyurdu!

Dünyaca ünlü bankadan flaş dolar tahmini! Tarih verip duyurdu!

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan dolar kurunda adeta fırtına öncesi sessizlik yaşanırken, dünyaca ünlü bankadan flaş dolar tahmini geldi. Deutsche Bank analistlerinin 2024 yılı sonunda dolar kurunun ne kadar olacağını açıkladı.



Döviz piyasalarında 8 Aralık 2023 itibarıyla sakin bir seyir izlenirken, doların 29 TL'yi görmesiyle yatırımlar da son dakika gelişmeleri ile ilgili araştırmalar yapmaya başladı.

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre gündemden düşmeyen döviz kurlarının fiyatlarında yaşanan son durum, uzmanlar tarafından da mercek altına alındı. Karar'da yer alan habere göre yatırımcılar, doların gelecekteki seyrini araştırırken, Deutsche Bank analistlerinin 2024 yılı sonu için dolar/Türk lirası kuru için yaptığı tahmin de oldukça dikkat çekti.

Döviz piyasası ile ilgili önemli açıklamalar yapan uzmanların euro konusu ile ilgili olarak dikkat çekici değerlendirmelerin dışında Deutsche Bank analistlerinin 2024 yılı sonu için dolar/Türk kuru için 38 seviyesindeki tahminini de yaptı. İşte yatırımcıların gündeminden düşmeyen konu ile ilgili son dakika detayları...

Dünyaca ünlü bankadan flaş dolar tahmini! Tarih verip duyurdu!

YATIRIMCILARA ALIM FIRSATI VAR MI?

Konu ile ilgili olarak önemli açıklamalar yapan ekonomistler, bu uzun süren istikrarsızlıklardan sonra dolar kuru için beklenen patlamanın sinyallerini vermeye başladığını söyledi.

Yine paylaşılan bilgilere göre aynı zamanda uzmanlar, Euro'nun mevcut durumda oldukça ucuz olduğunu ve söz konusu bu sessizliğin artık son günlerine gelindiğini kaydederek, yatırımcılara alım fırsatı olabileceğini belirtti.

Döviz piyasasındaki uzmanlar, euro konusu ile ilgili olarak dikkat çekici değerlendirmelerin dışında Deutsche Bank analistlerinin 2024 yılı sonu için dolar/Türk kuru için 38 seviyesindeki tahminini de yaptı.

DOLAR VE EURO BUGÜN NE KADAR? 

Peki dolar kurunda son durum ne? Dolar kuru bugün ne kadar? Dolar bugün ne kadar oldu? Euro bugün ne kadar? Euro'da son durum ne oldu? İşte 9 Aralık 2023 son dakika dolar ve Euro kuru...

GÜNCEL DÖVİZ KURLARI
Dolar: Alış fiyatı 29.00 lira, satış fiyatı 29.04 lira.

Euro: Alış fiyatı 31.17 TL, satış fiyatı 31.27 TL.

 

Veliefendi İşçi Blokları'nda dönüşüm başlıyor!

Krediyle ev alacaklara şok: Faizler 10 yılın zirvesinde! Aylık taksitler hane gelirini yutuyor...

5.1 büyüklüğündeki depreme 'Öncü' demişti, Prof. Dr. Ercan'dan yeni açıklama geldi!


Geri Dön