Kent Haberleri

Dünyaca ünlü dev banka resmen açıkladı! Dolar tam bu kadar olacak! Yer yerinden oynayacak

Dünyaca ünlü banka HSBC yıl sonu dolar beklentisini açıkladı. Bir önceki dolar beklentisi 21 TL iken şimdi se beklentisini yükseltti. İşte dolar tam bu kadar olacak! Yer yerinden oynayacak. HSBC, dolar beklentisi 21 TL iken güncelledi ve doların daha yükseleceğini söyledi

Dünyaca ünlü dev banka HSBC yıl sonu dolar beklentisini güncelledi. HSBC, dolar beklentisi 21 TL iken güncelledi ve doların daha yükseleceğini söyledi.  Dolar tam bu kadar olacak! Yer yerinden oynayacak.

 

HSBC DOLAR BEKLENTİSİNİ AÇIKLADI!

HSBC CEEEMEA Bölgesi Kur Stratejisti Murat Toprak tarafından kaleme alınan raporda bozulan temeller ve TL'nin aşırı değerlendiğine dair işaretlerin kurda bankanın daha önce öngördüğünden daha geniş bir düzeltmelerin olabileceği belirtildi.

Raporda Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinin ekonomi ve para politikasında, Türk lirasının orta ve uzun vadeli görünümünde etkili olabilecek değişiklikler yaratabileceğinin altı çizildi.

Banka bu değerlendirmelerden sonra yıl sonu dolar/TL beklentisini 21,00 TL'den 24,00 TL'ye yükseltti.

Dolar/TL ne kadar? Bugün dolar kaç lira? Dolar ne kadar oldu? Bugün dolar kaç TL? 6 Nisan 2023 dolar/TL kuru.

DOLAR/TL BUGÜN NE KADAR? 6 NİSAN PERŞEMBE DOLAR KAÇ LİRA?

6 Nisan Perşembe dolar/TL kuru yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Bugün dolar kuru güne yükselişle başladı. Yatırımcılar ise ''bugün dolar ne kadar oldu? Dolar/TL kaç lira? Dolar/TL kaç lira?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor.

Şu dakikalarda dolar/TL 19,57 TL, satış fiyatı ise 19,59 TL'den işlem görüyor. Aynı dakikalarda euro/TL ise 21,31 TL'den alınıp 21,37 TL'den satılıyor. Euro dolar paritesi 1,0910 seviyesi ile yukarı yönlü hareket ediyor. Bugün dolar endeksi ise 101,573 bandında değerleniyor.

ABD’li banka altında kıyametin kopacağı asıl tarihi açıkladı! Bu rakam ilk kez paylaşıldı! Görmeyen duymayan kalmasın

Gram altın 1.500 TL olacak diyen İslam Memiş şimdi de en dip seviyeyi açıkladı! Bu rakamı gören sakın kaçırmasın

Yüksek kira almak isteyen ev sahipleri bunu da yaptı: Ya evi boşalt ya da farkı öde!