28 / 04 / 2024

Dünyaca ünlü kuruluş: 28 Mayıs sonrası Türkiye’ye yatırımlar artabilir!

Dünyaca ünlü kuruluş: 28 Mayıs sonrası Türkiye’ye yatırımlar artabilir!

Dünyaca ünlü finans kurumu Citibank’ın Kuzey Afrika, Doğu Akdeniz ve Orta Asya CEO’su Omer Hafeez, seçimden sonra belirsizliğin ortadan kalkmasıyla beraber yatırımların artabileceğini belirtti. Küresel ticarette de en kötüsünün geride kaldığının altını çizen Hafeez, Türkiye'nin büyük fırsatlar sundu



Dünyada 100’e yakın ülkede faaliyet gösteren ABD’nin en büyük bankalarından biri olan Citi’nin Kuzey Afrika, Doğu Akdeniz ve Orta Asya CEO’su Omer Hafeez, Türkiye’de çok büyük bir potansiyel gördüğünü ve seçimlerden sonra yatırımların artabileceğini aktardı.

 Dünyaca ünlü kuruluş: 28 Mayıs sonrası Türkiye’ye yatırımlar artabilir!

Global ticaretin pandemi ve Rusya-Ukrayna savaşı gibi çok zorlu sınavlardan geçtiğine vurgu yapan Hafeez, dünyada sert bir resesyon öngörmediklerini ve küresel ticarette en kötüsünün geride kaldığını söyledi. Hafeez, bunun yanı sıra, Silicon Valley Bank’ın (SVB) batışı ile başlayan krizin küresel çapta yayılacağını düşünmediğini ve Türk Bankacılık sektörünün sağlam yapısıyla dikkat çektiğini ifade etti.

İşte merak edilen detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön