Kent Haberleri

Dünyaca ünlü milyarder altın ve gümüş için dudak uçuklatan tahminde bulundu! Bu rakamlar ilk kez telaffuz edildi

Dünyaca ünlü milyarder altın ve gümüş için dudak uçuklatan tahminde bulundu! Bu rakamlar ilk kez telaffuz edildi! Dip seviyeleri gören gram altın, ons tarafından aldığı destekle haftayı yükselişle kapattı

Altın fiyatları peş peşe 5 haftalık kayıptan sonra ilk kez haftalık kazanç kaydetti. Dip seviyeleri gören gram altın, ons tarafından aldığı destekle haftayı yükselişle kapattı. Çin imalat verileri ile yükselen altın Fed raporundaki şahin mesajlar piyasalarda tekrar oynaklığa neden oldu. Analistlere göre ABD ekonomisindeki herhangi bir zayıflık beklentisi altın fiyatlarını destekleyecek.  Ünlü iş insanı milyarder Robert Kiyosaki  altın ve gümüş fiyatları için dudak uçuklatan tahminini açıkladı. 

ALTIN VE GÜMÜŞ İÇİN DUDAK UÇUKLATAN TAHMİN!

Altın fiyatları son haftalardan her en kadar değer kaybetse de  gelecek günlerde toparlanmanın olacağı söyleniyor.

Amerikalı iş insanı ve yazar Robert Kiyosaki altın ve gümüş fiyatlarının rekor seviyelere çıkacağını düşünüyor.

Kiyosaki, kriz zamanları için en iyi yatırım aracının altın ya da gümüş olduğunun altını çizerken yatırımcıları bu konuda uyardı. Kiyosaki’ye göre, şu günlerde 1,863 dolar bandında hareket eden ons altının 3 bin 800 dolara kadar tırmanacağını söyledi.  

Gümüşün ons fiyatında ise 75 dolar beklentisi olduğunu açıkladı. Ünlü iş insanı 2025 yılına kadar altın fiyatlarının 5 bin dolara kadar yeni  çıkabileceğini ifade etti.

ALTIN VE GÜMÜŞ FİYATLARINDA SON DURUM!

Milyonlarca yatırımcı altın ve gümüş fiyatlarını yakından takip ediyor. Bugün altın ve gümüş fiyatlarıyukarı yönlü hareket etmeye devam ediyor. Yatırımcılar ''altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın kaç lira? 5 Mart altın fiyatları kaç lira oldu? Gümüş fiyatları bugün kaç lira? 1 gram gümüş kaç TL?'' sorularının yanıtlarını merak ediyor.

Bugün ons altın  şu dakikalarda 1855 dolardan işlem görüyor. Gram altın fiyatı 1153 lira, çeyrek  altın fiyatı 1885 lira, yarım altın fiyatı 3770 lira, tam altın fiyatı ise 7512 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda gümüşün ons fiyatı ise 21,27 dolardan değerleniyor. Gümüşün gram altış fiyatı 13,93 lira, satış fiyatı ise 13,50 liradan işelm görüyor.

5 Mart Pazar altın bilezik fiyatları ne kadar? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL? 

Altında ''U'' dönüşü! Cuma günü bu rakam görülmüştü... Gram altının geleceği seviye görenleri bayram ettirdi

Altın fiyatları gaza bastı! Peş peşe açıklandı! Bu rakamları gören yerinde duramayacak! 5 Mart 2023 altın fiyatları