Beyaz Eşya

Dünyanın gözü bu fuarda… Vestel de yeni ürünlerini tanıttı! İşte dikkat çeken ürünleri…

2-6 Eylül arası Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlenen IFA Tüketici Elektroniği ve Beyaz Eşya fuarında Vestel de yerini aldı. Vestel, fuarda yeni ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sundu. Yeni ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sunan markalardan biri de Vestel

Almanya’nın başkenti Berlin’de 2 Eylül’de başlayan ve 6 Eylül’e kadar süren IFA Tüketici Elektroniği ve Beyaz Eşya fuarında markalar yeni ürünlerini tanıtıyor. Yeni ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sunan markalardan biri de Vestel. 3 bin metrekarelik standında yeni ürünlerini tanıtan Vestel’in ürünleri çevreye duyarlı ve yenilikçi olmasıyla dikkat çekiyor. 

“En üst teknolojiyi artık sadece akıllı televizyonlarla değil, aynı zamanda akıllı beyaz eşyalar ile de kullanıcıların evlerine getiriyoruz” diyen Vestel CEO’su Turan Erdoğan, . ‘Herkes için daha akıllı yaşam’ vizyonu ile geliştirilen Vestel Evin Aklı ve VeeZy uygulamalarıyla ilgili de bilgi verdi. Bu uygulamalar ile kullanıcılara daha kapsamlı bir akıllı hayat deneyimi sunduklarının altını çizen Erdoğan, “Yurt içinde Vestel Evin Aklı uygulamamız, dünyada ise VeeZy uygulamamız, sadece akıllı cihazlara yönelik birer uygulama değil, kullanıcılar için bir ev asistanı gibi” sözleriyle bu yeni teknolojiyi anlattı. 


Home Connectivity Alliance (HCA) Yönetim Kurulu Üyesi olduklarının altını çizen Erdoğan, kullanıcıların tek bir mobil uygulama üzerinden birliğe üye markaların akıllı ürünlerini kullanabilmesi için ortak bir iletişim altyapısı oluşturduklarını anlattı. 

Vestel’in fuarda tanıttığı ürünlerden biri de bataryasını kendi ürettiği yeni şarjlı dik tip süpürgeydi. Süpürgenin tasarım ve üretimi tamamıyla yerli kaynaklarla yapıldı. Seri üretimine de başlanacak şarjlı dik tip süpürge Vestel S50, mıknatıslı duvara asma aparatı ile kullanılıyor. Şarjlı dik tip süpürgelerde en önemli sorun şarjının uzun süre gitmemesi. Vestel S50, tek şarjla 80 dakikaya kadar çalışabiliyor. Süpürgenin bir diğer göze çarpan özelliği ise ergonomik tutma sapı ve ergonomik hava çıkış delikleri…

Vestel’in tanıtımını yaptığı bir diğer ürün ise hali hazırda ihraç ettiği Elektrikli Araç Şarj Cihazları (EV Charger)… Vestel, elektrikli araç kullanımının yaygınlaşmasına da katkıda bulunarak daha sürdürülebilir bir gelecek için çalışmaya devam ediyor. 

Vestel, fuarda önümüzdeki yıl piyasaya çıkacak olan telekom ESS bataryasının maketini de tanıttı.  Vestel’in ekran teknolojileri OLED TV, Mini LED TV, Quantum Dot TV, 8K TV, Philie TV ve TV With Me ürünleri de fuarı ziyaret edenlerin yoğun ilgisini çekti.