Kripto Paralar

Dünyanın sanal doları Tether'deki panik kripto paraları korkuttu! Neler oluyor?

Kripto paralarda güç gittikçe azalıyor. Bitcoin yerinde saymaya devam ediyor ve güç toplamakta zorlanıyor. Şimdi ise piyasaların gözü dünyanın sanl doları olarak bilinen Tether'e çevrildi. Tether'de yaşanan son dakika düşüşleri piyasaları korkuttu. Neler oluyor?  Küresel piyasalar enflasyon pronlemleri ile mücadele etmeye devam ediyor

Kripto paralarda kayıplar gittikçe artıyor. Küresel piyasalar enflasyon pronlemleri ile mücadele etmeye devam ediyor. Fed enflasyon oranlarının düşene kadar faiz artırcağını söyledi. Piyasalar gelen bu açıklama ile yön arayışına girdi. ABD borsasında kayıplar yaşandı. 

  

KRİPTO PARALARI KORKU SARDI 

Fed'in faiz artırma kararı kripto paralara olan güvenin yerle bir olmasına neden oldu. Krip paralar gittikçe değer kaybediyor.

TETHER'DE PANİK ORTAMI

Dünyanın sanal parası olarak görülen Tether'de panik ortamı var. Terra UST stabilkoinin tamamen değersiz hale gelmesi en popüler stabilkoin olan Tether'de panik ortamı oluşturdu. Parasını Tether'e yatıranlar dolara dönmeyi düşünmesi Tehter'de büyük bir depremin olacağı anlamına geliyor. Bu durumun gerçekleşmesi halinde milyonlarca tether tuzla buz olacak. Milyonları bu sebeplerden dolayı korku sardı. 

BİTCOİN ARTIK GÜÇSÜZ

Bitcoin geçtiğimiz kasıma ayında 69 bin dolar ile zirveyi gördü. Ardından Terra UST’nin tamamen değersizleşmesi ve Terra Ekosistemi’nin elinde tuttuğu tüm Bitcoinleri satmasıyla yerle bir oldu.

  

ETHEREUM 2 BİN DOLARIN ALTINA DÜŞTÜ

Ethereum sert düştü ve toparlanmakta zorluk çekiyor. Geçtiğimiz kasım ayında zirveyi gören ethereum düşmeye devam ediyor. 

 

SOLANA YATIRIMCININ VAY HALİNE

Solanayı öne çıkartan yüzlerce analistin yönledrmesi ile 260 dolara yükseldikten sonra 50 doların altında işlem görüyor. 

Analistler açıkladı! Bitcoin'nin sert zemine çakılması ile patlama yaşanacak!

Bitcoin'den 7 hafta üst üste kayıp! Analistler kötü haberi şimdi verdi: Bitcoin fiyatları daha derine İnebilir!

Bitcoin'deki sert düşüşün seyri: Uzun kış uykusu sonrası rekor kıracak