28 / 04 / 2024

DünyaŞehir Kartal geliyor! Yeni proje!

DünyaŞehir Kartal geliyor! Yeni proje!

Firma: 2B Global A.Ş

Proje: Dünyaşehir Kartal

14 bin 500 metrekare alan üzerinde yükselen DünyaŞehir Kartal projesi, Kartal'da inşa ediliyor. Projede konut teslimlerinin Aralık 2022'de yapılması planlanıyor.



14 bin 500 metrekare alan üzerinde yükselen DünyaŞehir Kartal projesi İstanbul’un en yüksek tepesi Aydos Ormanı eteklerinde yer alıyor. 

Son yıllarda artan İstanbul depremi tehlikesi sebebiyle, tüketicinin güvenli zemin arayışı konut tercihindeki en önemli kriter oldu. İstanbul’un en yüksek tepesinde, kaya zemin üzerinde inşa edilen Dünyaşehir Kartal, modern mimarisi, Adalar ve Marmara Denizi manzarası, Aydos Ormanı’na yakın konumu ile dikkat çekiyor, konfor ve güveni bir arada yaşatıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 3+1 Loft konut tipleri bulunuyor.

DünyaŞehir Kartal geliyor! Yeni proje!

Katar, Özbekistan, Rusya, Kazakistan, Türkmenistan, Suudi Arabistan başta olmak üzere birçok ülkede, yapı ve mühendislik sektöründe başarılı işlere imza atan 2B Global A.Ş, bulunduğu uluslararası yatırımlarda kazandığı deneyim ile Türkiye’de gayrimenkul sektörüne DünyaŞehir Kartal projesi ile adım attı.

DünyaŞehir Kartal geliyor! Yeni proje!

2B Global, DünyaŞehir Kartal projesi ile eş zamanlı olarak 'DünyaŞehir' markası ile İstanbul başta olmak üzere Türkiye genelinde, 'World City' markası ile de Kazakistan Astana'da ve İngiltere Bolton'da yeni projeler hayata geçiriyor. 

2B Global imzası ile yükselen DünyaŞehir Kartal projesinde, geniş peyzaj alanları, business lounge, 2 kapalı havuz, spor salonu, çocuk oyun alanları ve kreş yer alıyor. Projedeki yaşam alanında yer alan cadde mağazalarında alışveriş imkânları ile şehir içinde izole bir hayat sunuluyor.

DünyaŞehir Kartal geliyor! Yeni proje!

Dünyaşehir Kartal projesi, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakika,  Marmaray  ve tüm anayol arterlerine 5 dakika uzaklıkta konumlanıyor. Proje şehir merkeziyle bağlantılı metro duraklarına da oldukça yakın mesafede yükseliyor. 

360 konuta yer verilen ve kendi avantajlı ödeme sistemi bulunan DünyaŞehir Kartal projesinde, faizsiz, kefilsiz taksitlendirme imkanı ile tüketicinin banka prosedürleriyle karşılaşmadan konut sahibi olmasına imkan sunuluyor. 

ARALIK 2022 TESLİM, PEŞİN ÖDEMEDE HEMEN TAPU FIRSATI!

Mart'ta temeli atılan DünyaŞehir Kartal projesi, satışta hemen tapu fırsatı sunarak, Aralık 2022 tarihinde konut teslimlerin başlayacak.

DünyaŞehir Kartal geliyor! Yeni proje!

2B Global A.Ş uzmanlığı kapsamında, teknoloji ve mühendislik tecrübelerinin işlendiği DünyaŞehir, konut sahiplerine sunduğu faizsiz taksitlendirme imkanıyla, tüketiciye taksit ödemeleri sona ermeden teslim fırsatı sağlıyor. 

2B Global Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı ve Dünyaşehir Projesi Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Şevket Bilal Irmak, 103 konutun satışını gerçekleştirmiş olmanın gururunu yaşadıklarına dikkat çekerek, projeye ilişkin şu açıklamalarda bulundu:

DünyaŞehir Kartal geliyor! Yeni proje!

"Ben, İngiltere Newcastle Universitesi mezunuyum, bir süre Amerika’da da yaşadım. Çok erken yaşta uluslararası ticarete başladım. Bu vesile ile Dünya’nın birçok ülkesinde ve en güzel şehirlerinde gezme ve yaşama fırsatım oldu. Tabii, İstanbul’un yeri her zaman ayrı. Çok klişedir bu cümle ama gerçekten İstanbul başka. İstanbul’da yaptığımız her iş bize farklı bir heyecan veriyor. 

İştiraklerimiz ve bu iştiraklerdeki ortaklarımızın vizyonu, tecrübesi ve bizim dinamizmimiz, gençliğimiz sayesinde hep hayallerimizin peşinden gittik. Uluslararası Landmark projelerde en zor işleri biz üstlendik ve başarıyla teslim ettik. Global pazardaki itibarlı kurumsal kimliğimizi, Türkiye’de gayrimenkul sektöründe de devam ettirerek, sektöre yeni fakat bir kült haline gelecek ‘’DünyaŞehir’’ markamızla giriş yaptık. 

İstanbul’da hakkıyla yaşamak, deniz manzarasından vazgeçmemek demek, yanı başınızdaki ormanın temiz havasını soluyabilmek demek, şehre rahatça ulaşabilmek ve tüm imkanlarından faydalanabildiğiniz bir tesiste huzuru bulabilmek demekti. Biz, bunu İstanbul’un en hızlı gelişen bölgelerinden birinde “DünyaŞehir Kartal” projemizle hayata geçirdiğimiz için  çok mutluyuz. Bölge gelişiyor demek, bizim inşaat için çaktığımız herbir çivide, bize güvenen yatırımcılarımız daha çok kazanıyor demek. 

Yatırımcı parasını gayrimenkul yatırımı ile park ettiği zaman, diğer tüm yatırım araçlarına oranla ne kazanacağına bakıyor. ‘DünyaŞehir’ markası ile geliştirdiğimiz tüm projelerde biz bunu esas alıyoruz. Gelişen bölgelerde konut geliştiriyoruz ki, erken dönem yatırımcılar sadece inşaatın tamamlanması ile kazanç sağlamasın, aynı zamanda lokasyon da, çevre de değerlensin oradan da bir kazanç elde etsin. Hatta bunlarda yetmez, biz işçilik kalitemizi ve kullandığımız malzeme kalitesini hep A segment tutuyoruz ki, teslimatlardan sonra ürettiğimiz konutlarda yaşayanlar bu konforu hissetsin ve kalite olarak da ürün kendini pazarda üst segmentte sınıflandırmaya devam etsin. 

Şuana kadar satışını tamamladığımız, 103 dairenin sahipleri gibi biz de her gün heyecanla güne uyanıyor ve bu güzel projeyi bitirmeye her gün daha çok yaklaşıyoruz.

2B Global olarak, genç ve dinamik yapımız ile sürekli katma değer üretmeye, faaliyet gösterdiğimiz her alanda fark yaratacak ürün ve hizmetler sunmaya her geçen gün daha da güçlenerek devam edeceğiz."

Tel: 0850 305 96 96

Web: http://www.dunyasehir.com.tr/


projeye sor



Geri Dön