28 / 04 / 2024

DuPont, birçok mimar ve tasarımcı tarafından tercih ediliyor!

DuPont, birçok mimar ve tasarımcı tarafından tercih ediliyor!

Bilim firması DuPontun yapı çözümleri içerisinde geliştirdiği DuPont Corian® birçok mimar ve tasarımcı tarafından özellikle tercih ediliyor...



DuPont Corian® ile yapı sektöründe önemli bir pazar yaratan DuPont, mimar ve tasarımcıların hayallerini birebir canlandırabilecekleri, uygulamada kolaylık sağlayabilecek mySurface uygulaması ile sektöre önemli bir hizmet sunuyor. DuPont Corian®ın 100den fazla renk alternatifi mySurface uygulaması ile artık her an yanımızda Mağaza gezmeden, zaman kaybetmeden tek tuşla tüm ürünlere ulaşmak mümkün. Üstelik açıklamaları ve farklı uygulama görselleri ile

www.mysurface.dupont.com adresinden iphone, iPad ve iPad toucha yüklenen  mySurface uygulamasıyla, ev sahipleri, mimar ve tasarımcılar mekanlarda kullanılacak olan mutfak tezgah renkleriyle mutfak ve banyo duvarlarını ve dolapları eşleştirilebiliyor. Böylece hayallere bir adım daha yaklaşarak mekanın bütününü görebiliyorlar. Ayrıca, mimarlar ve tasarımcılar yüzey renklerini ve dokularını çalışma esnasında her hangi bir yerde, her hangi bir tasarım senaryosu için gözlerinin önünde canlandırabiliyorlar.

DuPont Yapı Çözümleri Başkanı Tım McCann, DuPontun mySurface uygulaması ile ilgili olarak Sektörde iPhone kullanıcıları için uygulamayı ilk biz başlattık. Şimdi uzantımızı iPad uygulamasıyla daha da genişletiyoruz. Şimdiye kadar 15.000 den fazla kullanıcı mySurface uygulamasını yükledi ve şimdi markalarımız kullanıcıların parmaklarının ucunda diyor.

DuPont müşterilerine kolaylık sağlamak amacıyla hem iPad hem de iPod versiyonlarının tasarım galerisindeki fotoğrafların yeni seçimi ve renklerle görüntülerini uygulamadan doğrudan facebook ve twittera gönderen paylaşım tuşlarıyla arama fonksiyonelliğini de geliştirdi.

DuPont, mySurface uygulaması ile ev sahiplerini hayallerine bir adım daha yaklaştırıyor. Birbirinden farklı renk seçenekleri ile Corian renk alternatifleri artık parmağınızın ucunda mySurface uygulamasına İpad, İphone ve İpod touch için; 68 ülkede dil seçenekleri ile Apple Storedan bedava ulaşmak mümkün.


Geri Dön