03 / 05 / 2024

DuPont Yapı Çözümleri 21 Nisan'da 38. Yapı Fuarı'na katılacak!

DuPont Yapı Çözümleri 21 Nisan'da 38. Yapı Fuarı'na katılacak!

Yapı ve inşaat sektörleri için bilim odaklı yenilikçi ürünler geliştiren DuPont Yapı Çözümleri yeni buluşu DeepColour Technology ile üretilen kahverengi serisi ilk kez 38. Yapı Fuarı’nda sergileyecek.



Yapı ve inşaat sektörleri için bilim odaklı yenilikçi ürünler geliştiren DuPont Yapı Çözümleri (Building Innovations), yeniliklerine devam ediyor. Mimarların ve tasarımcıların gözdesi Corian®’ın koyu renklerine şıklık ve derinlik katan DuPont’un yeni buluşu DeepColour™ Technology ile üretilen kahverengi serisi ilk kez 38. Yapı Fuarı’nda  sergilenecek.


DuPont Yapı Çözümleri’nin 12. salon, 521 numaralı standında, DuPont™ Corian®’dan Türkiye’de yapılan, dünyanın ilk el yapımı müzik enstrümanı Klarnet de yer alacak. 


Doğal mineraller ile akriliğin homojen bileşimiyle elde edilen, her tasarım ve ebada uygun olan Corian®, gözeneksiz masif yapısıyla ek yeri olmadan birleştiriliyor. Üç boyutlu tasarlanabilen, ısıyla kolayca şekillendirilen, yarı ışık geçiren ve mobilya gibi işlenebilen Corian®’ın 100’den fazla renk seçeneği bulunuyor. Fuarda ilk kez sergilenecek Corian®’ın DeepColour™ Technology ile üretilmiş kahverengi tonları, doğallığa ışıltı katıyor ve derinlik duygusunu artırıyor.


DuPont Yapı Çözümleri, Corian®’ın farklı ürün tasarımlarının yanı sıra Tyvek®, Typar®, AirGuard® ve Plantex® ürünleriyle de fuarda yer alacak. 


DuPont Yapı Çözümleri Ülke Müdürü Doğan Öz, Yapı Fuarı’nın ilk günü olan 21 Nisan Salı günü yapı çözümleri ve yeni uygulamaları konusunda açıklamalarda bulunurken, soruları yanıtlayacak. 



Geri Dön