Kim Kimdir?

Dursun Yaşar Çamurali ne iş yapıyor? Hangi okuldan mezun oldu? Dursun Yaşar Çamurali nerelidir?

Servet GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Dursun Yaşar Çamurali, nerede doğru? Hangi görevlerde yer aldı? Dursun Yaşar Çamurali nereden mezun oldu? İşte merak edilenler... ÇALIŞMA HAYATINA İLK NE ZAMAN BAŞLADI? Çalışma hayatına 1988 senesinde Cemaş Makine Malzeme Sanayi ve Ticaret A

1965 senesinde Giresun’un Bulancak ilçesinde dünyaya gelen Türk iş insanı Dursun Yaşar Çamurali Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun oldu.

ÇALIŞMA HAYATINA İLK NE ZAMAN BAŞLADI?

Çalışma hayatına 1988 senesinde Cemaş Makine Malzeme Sanayi ve Ticaret A.Ş.’de Muhasebe Uzmanı pozisyonda görev alarak başlayan Türk iş insanı Dursun Yaşar Çamurali, 1990 senesinde de Sinpaş Yapı Endüstrisi ve Ticaret A.Ş.’de Muhasebe Uzmanı pozisyonunda çalışmalarına devam etti.

HANGİ POZİSYONLARDA GÖREV ALDI?

Dursun Yaşar Çamurali, sırası ile Muhasebe & Finans Şefi, Muhasebe & Finans Müdür Yardımcılığı, Muhasebe & Finans Müdürü, Mali İşler Genel Müdür Yardımcılığı ve eş zamanlı olarak gruba bağlı firmaların Mali İşler Koordinatörlüğü görevlerine başarı ile devam etti.

Peki, Dursun Yaşar Çamurali başka hangi pozisyonlarda görev aldı? İşte detaylar...

SİNPAŞ GYO’NUN KURULUŞ VE HALK ARZ SÜREÇLERİNİ YÖNETTİ

Dursun Yaşar Çamurali, Sinpaş GYO A.Ş.’nin kuruluş sürecini ve 2007 senesinde de halka arz sürecini yönetti. Bunun yanı sıra, Şirketin Mali İşler ve Yatırımcı İlişkileri Departmanlarının oluşturulmasını sağlayan ünlü Türk iş insanı, mevzuata uyum konularının sorumluluğunu görevini de yürüttü.

NE ZAMAN YÖNETİM KURULU ÜYESİ OLDU?


2018 senesinde Sinpaş Yapı Endüstrisi A.Ş.’nin, Sinpaş GYO A.Ş. çatısı altında birleştirilmesi ile beraber Sinpaş GYO A.Ş.’de Mali İşler Grup Başkanlığı / CFO görevi ile birlikte Yönetim Kurulu Üyeliği görevine de başarılı bir şekilde devam ediyor.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ KONGRE ÜYESİ


Dursun Yaşar Çamurali, bununla birlikte, Sinpaş Grup Şirketlerinden Servet GYO A.Ş., Kızılbük GYO A.Ş. ve Arı Finansal Kiralama A.Ş. Şirketlerinde Yönetim Kurulu Üyeliği pozisyonlarında çalışmalarına devam ediyor.

Başarılı Türk iş insanı Dursun Yaşar Çamurali tüm görevlerinin yanı sıra, Fenerbahçe Spor Kulübü kongre üyesi olarak spor alanında da başarı ile görevine devam ediyor.

Avni Çelik nerelidir? Ne iş yapıyor? Hangi bölümden mezun oldu?

Ramadan Kumova nerede doğdu? Ne iş yapıyor? Ramadan Kumova, Harvard’tan mı mezun oldu?

Sertan Ünal nereden mezun oldu? Hangi alanda uzman? Ne iş yapıyor?