28 / 04 / 2024

Duru Beytepe’de yüzde 5 peşinat ile mutlu yaşam!

Duru Beytepe’de yüzde 5 peşinat ile mutlu yaşam!

Firma: Tona Yapı - Safe İnşaat

Proje: Duru Beytepe

Tona Yapı Ve Safe İnşaat Ortaklığı İcra Kurulu Başkanı İlhan Erdal Beytepe’de hayata geçirdikleri DURU Beytepe projesinin sunmuş olduğu kolay ödeme seçeneklerini anlattı...



Tona Yapı Ve Safe İnşaat Ortaklığı İcra Kurulu Başkanı İlhan Erdal, Beytepe’de Nisan 2020’de kapılarını açacak olan  Duru Beytepe  projesinin de yaz mevsimiyle birlikte yeni avantajları da konut sahibi olmak isteyenlere sunacağının müjdesini verdi. 

Erdal, “DURU Beytepe’de Nisan 2020 ’de anahtar teslimi yapacağız. Alıcılarımıza konfor ve kaliteli yaşam tarzıyla yeni umutlar, yeni yaşam alanları sunmak temel hedefimiz. Projemizde yüzde 5 peşinat ile ev sahibi yapabiliyor aynı zamanda firma bünyesinde ödeme planı çıkarabiliyoruz. Bu noktada 25 bin TL’ye ev almak mümkün. Banka yok, kefil yok, kredi faiz yok. Anlaşmalı bankalarla uygun kredi kullanılabiliyor, bununla beraber de yüzde 15 peşin ıskonto yapıyoruz. Ev sahibi olmak isteyenler için de liste fiyatı üzerinden yüzde 8 ıskonto uyguluyoruz” dedi.

Duru Beytepe’de yüzde 5 peşinat ile mutlu yaşam!

Nisan’ın güzelliği size yansıyacak

Projenin yapım aşaması hakkında da bilgi veren İlhan Erdal “DURU Beytepe projesi başlayalı bir yıl olmasına rağmen kazı, su yalıtımı ve çevre dolguları yüzde 100, betonarme yüzde 85, ince imalat ise yüzde 10 seviyesine gelmiştir. Projede hayat Nisan 2020 tarihinden itibaren başlayacaktır” diye konuştı.

Doğanın Kalbinde, Şehrin Merkezinde “DURU Beytepe”

Başkent’in gözde yerleşim yerlerinden Beytepe’de hayata geçirilen DURU Beytepe, kaliteli yaşamın anahtarını sunuyor. Toplamda 47 bin 276 metrekarelik arazi üzerine kurulan ve 484 daireden oluşan proje, bünyesinde barındırdığı çocuk oyun alanları, sosyal yaşam alanları ve sağlıklı yaşam alanları ile fark yaratıyor. 

484 konuttan meydana gelen DURU Beytepe, arazi büyüklüğünün yüzde 84’lük kısmının yeşil alan ve peyzaj alanlarına ayrıldığını belirten Tona Yapı Safe İnşaat Ortaklığı İcra Kurulu Başkanı İlhan Erdal “2+1’den 5+1’e kadar sunmuş olduğumuz konut seçeneklerimiz ile vatandaşlarımıza kaliteli bir yaşam sunuyoruz. Modern yaşamın yansımaları projede kusursuzca detaylandırılırken aynı zamanda da doğanın huzur veren yapısı ile birlikte vatandaşlarımızın ilgisine sunulmuş oluyor” açıklamalarında bulundu.

 

https://www.durubeytepe.com/


projeye sor



Geri Dön