28 / 04 / 2024

Dusko Tosic, Üsküdar'daki Akasya rezidansa taşındı!

 Dusko Tosic, Üsküdar'daki Akasya rezidansa taşındı!

Beşiktaş'ın Gençlerbirliği'nden transfer ettiği futbolcu Dusko Tosic ve şarkıcı eşi Jelena Karleusa uzun süredir ev arıyordu. Tosic çifti Üsküdar Acıbadem'de bulunan Akasya rezidansa taşındı.



Beşiktaşlı futbolcu Dusko Tosic ve eşi Jelena Karleusa İstanbul'daki yeni evlerine taşındı.


Beşiktaş'ın Gençlerbirliği'nden transfer ettiği futbolcu Dusko Tosic ve şarkıcı eşi Jelena Karleusa uzun süredir ev arıyordu. Maçka Rezidans ve Beykoz'daki Acarkent'te ev bakan ikili sonunda yeni yuvalarını buldu. Tosic çifti Üsküdar Acıbadem'de bulunan Akasya rezidansa taşındı.


 Dusko Tosic, Üsküdar daki Akasya rezidansa taşındı!


KİRASI 6 BİN DOLAR 


Ünlü çift yaklaşık 1.2 milyon dolar değerindeki penthouse daire için aylık 6 bin dolar kira ödeyecek. İkili bir süredir Kozyatağı'ndaki Marriott otelde konaklıyordu.


2008 yılında evlenen çiftin 2 kızı bulunuyor. 37 yaşındaki Jelena Karleusa, Instagram hesabından yaptığı cesur paylaşımlarıyla da biliniyor. Ünlü şarkıcının Instagram'da 726 bin takipçisi var.


Habertürk


Haber Karadeniz Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Beşiktaş'ın Gençlerbirliği'nden transfer ettiği futbolcu Dusko Tosic ve şarkıcı eşi Jelena Karleusa uzun süredir ev arıyordu. Maçka Rezidans ve Beykoz'daki Acarkent'te ev bakan ikili sonunda yeni yuvalarını buldu. Tosic çifti Kadıköy Acıbadem'de bulunan Akasya rezidansa taşındı. Ünlü çift yaklaşık 1.2 değerindeki penthouse daire 6 bin dolar kira ödeyecek. İkil Kozyatağı'ndaki Marriott otelde  konaklıyordu. Instagram hesabından cesur paylaşımlarıyla da bilinen şarkıcının Instagram'da 726 bin takipçisi var. 


Karadeniz


Geri Dön