29 / 04 / 2024

Düşler Vadisi Riva'da yüzde 5 peşinatla villa sahibi olma fırsatı!

Düşler Vadisi Riva'da yüzde 5 peşinatla villa sahibi olma fırsatı!

‘Hayallerini Erteleme Türkiye’ kampanyası kapsamına Emlak Konut güvencesiyle ve Yılmaz İnşaat imzasıyla Riva’da hayata geçirilen Düşler Vadisi projesi de dahil edildi. Cazip fırsatların sunulduğu projede alıcılar, taksit ödemelerine 3. yılda başlarken yüzde 5 peşinatla villalara sahibi olabiliyor. 



Emlak Konut GYO güvencesinde Yılmaz İnşaat tarafından İstanbul’un doğa ile iç içe kalmış bölgelerinden Riva’da konumlanan Düşler Vadisi’nde avantajlı kampanya dönemi sürüyor.

Emlak Konut GYO tarafından başlatılan ‘Hayallerini Erteleme Türkiye’ kampanyasına dahil olan Düşler Vadisi’nde alıcılar, yüzde 5 peşinatla villa sahibi oluyor. Kredi taksit ödemeleri 2 yıl ertelenerek üçüncü yıldan itibaren başlayan kampanyada ayrıca alıcılara sunulan yüzde 10 indirim avantajı projeyi daha cazip kılıyor.

SAĞLAM ZEMİNDE DAİRE FİYATINA VİLLALAR

Riva Deresi ve Karadeniz manzarasına hakim bir noktada inşa edilen Düşler Vadisi’nde 152 metrekareden 396 metrekareye kadar değişen villa seçenekleri bulunuyor. Her ihtiyaca ve tercihe hitap edecek şekilde projelendirilen villaların geniş bahçeleri alıcılarına, doğanın içinde sakin ve huzurlu bir yaşam sağlıyor.

Sağlam zeminde, doğanın kalbinde konumlanan Düşler Vadisi’nin ilk etabında 509 villa bulunuyor. Proje, estetik mimarisi, az katlı yapısı ve zengin peyzaj alanlarıyla Riva’nın yenilenen çehresinde dikkat çekiyor. 

HAKAN YILMAZ: “ALICILAR, HAYALLERİNDEKİ VİLLALARA SAHİP OLSUN DİYE TAKSİTLERİ ERTELEDİK”

Riva’da yatırım potansiyeli yüksek bir proje geliştirdiklerine dikkat çeken Yılmaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yılmaz, “Düşler Vadisi projemizi İstanbul’un bakir kalmış alanlarından Riva’nın sağlam zemine sahip toprakları üzerine konumlandırdık. Hayallerini ertelemek istemeyen villa alıcıları, Emlak Konut GYO önderliğinde hayata geçirdiğimiz projemize yoğun ilgi gösteriyor. Yılmaz İnşaat olarak bizlerde; alıcılar, hayallerindeki villalara sahip olsun diye taksit ödemelerini üçüncü yıldan itibaren başlattık. Tüm alımlarda yüzde 10 indirim avantajı sunduğumuz Düşler Vadisi’nde konut alıcıları yüzde 5 peşinatla villa sahibi olabiliyor. Farklı büyüklüklerde, her ihtiyaca ve her tercihe hitap edecek şekilde tasarladığımız villalarımız geniş bahçeleri ile de dikkat çekiyor” diye konuştu.

DOĞA İLE İÇ İÇE BİR YAŞAM 

Bölgenin ekolojik özelliğine bağlı, doğa ile iç içe yatay mimari konseptinde tasarlanan projenin ilk etabı 2021 yılı sonunda bitecek. Natamam şekilde yapılacak villalar, alıcının tercihine göre istediği dekorasyon paketini satın alarak villasını hazır şekilde teslim alabilecek. 

1 milyon 157 bin metrekarelik alanda yükselen villa projesinin içinde 70 bin metrekare park ve 207 bin metrekare özel orman alanı ile birlikte doğal su kaynakları da bulunacak. 

KOLAY ULAŞIM AVANTAJLARA SAHİP

Ulaşım ağları ile çevrili bir konumda bulunan Düşler Vadisi, alıcılarına şehir merkezlerine kolay ulaşım noktasında büyük avantaj sunuyor.

Proje, İstanbul Havalimanı, Sabiha Gökçen Havalimanı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Kuzey Marmara Otoyolu, TEM Otoban ve çevreyollarıyla kolay ulaşım imkanına sahip bir bölgede konumlanıyor. Şimdiden Riva’ya özgün bir kimlik kazandıran proje, çevreye uyumlu az katlı ekolojik yapısıyla Türkiye’de sembol villa projesi olarak nitelendiriliyor.

Web: https://www.duslervadisiriva.com/

 


Geri Dön