29 / 06 / 2024

Düşler Vadisi'nde hem peşinat hem faiz kampanyası! 

Düşler Vadisi'nde hem peşinat hem faiz kampanyası! 

Düşler Vadisi Riva'da Emlak Konut GYO'nun dev kampanyası başladı. Projede 4 farklı ödeme seçeneği sunuluyor. Peki Düşler Vadisi Riva'da hangi tip konutlar var? İşte ayrıntılar...



Düşler Vadisi Riva,  İstanbul ili, Beykoz ilçesi, Çayağzı Mahallesi'nde 3201 ve 3202 nolu parsellerde hayata geçiriliyor. Minimalist mimari, sıra dışı çizgiler ve çevreci tasarımla imşa edilen proje, doğa ile iç içe bir yaşam vadediyor. 

Düşler Vadisi projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon villa tipleri yer alıyor. Projede 1.332 adet konut ile 68 adet ticari ünite bulunuyor. 

Şirin bir sahil kasabasında, doğanın tüm güzellikleriyle birlikte yaşamaya imkan sunan projede doğal yaşam ile ilgili her detay incelikle tasarlandı. 

Düşler Vadisi nde hem peşinat hem faiz kampanyası! 

Düşler Vadisi Riva'da sebze ve meyve tarım alanları, gastronomi ve degüstasyon merkezi, permakültür kulübü, sera, organik kafe, eğitim parterleri, çiftlik ve kümes gibi alanlar yer alıyor.

Projenin ilk etabında 509 adet, ikinci etabında 199 adet, üçüncü etabında da 692 adet bağımsız bölüm yer alıyor. Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde hayata geçirilen projede eczaneden fırına, marketten kırtasiyeye, giyimden kuru temizlemeye tüm ihtiyaçların eksiksiz olarak karşılanabileceği bir yaşam vadediliyor. 

Toplam inşaat alanı 346 bin 452 60 metrekare olan projenin yakın çevresinde Riva Konakları, Antriva Evleri gibi nitelikli konut projeleri, Çayağzı Deresi ve köy yerleşimi bulunuyor. 

Düşler Vadisi nde hem peşinat hem faiz kampanyası! 

DÜŞLER VADİSİ RİVA HAZİRAN 2024 FİYAT LİSTESİ 

Düşler Vadisi Riva projesinde yer alan villaların fiyatları satış ofislerinden öğrenilebiliyor. 

Düşler Vadisi'nin 2024 yılı 1. çeyreğe ilişkin yayımlanan değerleme raporunda; Projenin tamamlanması durumunda net bugünkü değeri  KDV hariç 18 milyar 473 milyon 382 bin 272,58 Türk Lirası şeklinde açıklanmıştı. 

Web: https://www.duslervadisiriva.com/

Tel: 444 6 801

Emlak Konut GYO Vadi Evleri 2. etapta yüzde 50 peşin 72 ay vade fırsatı!

Tual Gölyaka'da 9.1 milyon TL'den başlayan fiyatlarla! Emlak Konut kampanya İstanbul 2024!

Emlak Konut 1.29 faiz hesaplama: Park Yaşam Antalya fiyat! Emlak Konut Antalya! 


 


Geri Dön