Kent Haberleri

Düşük faizli kredi veren bir yer yok mu? diye kara kara düşünüyorsan bu haber senin için! ING'nin bu kampanyası kaçmaz

ING Bank aracılığı ile müşterilerine özel kredi duyurusu geldi. Ülkemizde meydana gelen ekonomik sorunlardan olumsuz etkilenen halka yeni avantajlar sunarak rahat bir nefes alması hedefleniyor. Peşin paraya ihtiyacı olan vatandaşlara kredi fırsatı ING Bank tarafından geldi. Son senelerde yükselen enflasyon üzerine yükselen fiyatlar ve çoğalan geçim sıkıntısı çeken vatandaşlara kredi fırsatını paylaştı

İLK KREDİNİZE ÖZEL

Milyonlarca vatandaşı tesiri altına alan ekonomik sıkıntılar hakkında ING Bank'tan müjdeli haber duyuruldu. Son senelerde yükselen enflasyon üzerine yükselen fiyatlar ve çoğalan geçim sıkıntısı çeken vatandaşlara kredi fırsatını paylaştı. Finansal destek elde etmek isteyen milyonlarca vatandaşlara dikkat çeken kampanyayı ilan etti.

Ekonominin her geçen gün kötüye gitmesiyle beraber gereksinimlerini karşılamakta güçlük çeken ve borçlarını ödemekte zorlanan vatandaşlara kredi fırsatı sunuyor. Ülkemizde yer alan faiz rekabeti ile beraber vamlı olarak yükselen faizler vatandaşları kredi çekmekten de korkutuyor.

Son paylaşılan ING Bank kampanyası ile faiz seviyeleri düşük ve kullanışlı olduğu dikkat çekiyor. Cazip tekliflerle müşterinin dikkatini çeken ING Bank, kampanya ayrıntılarını resmi web sitesi üstünden paylaştı.

Düşük faizli kredi veren bir yer yok mu? diye kara kara düşünüyorsan bu haber senin için! ING'nin bu kampanyası kaçmaz

DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ

ING Bank aracılığı ile sunulan kredi kampanyasına dair başvurular başladı. Banka müşterisi olan vatandaşlar bireysel kredi başvurusu yaparak ayrıntılarda yer alan fonksiyonlardan yararlanabilecek hale geliyor. ING Bank, üstünden ilk defa kredi çekecek olan müşteriler için faiz seviyeleri dipten hesaplanıyor.

Faiz seviyeleri bu müşteriler için yüzde 2,39 faiz oranlarından başlayan bir gereksinim kredisini sunuyor. ING Bank aracılığı ile sunulan cazip teklif ile beraber faiz vatandaşın finansal amaçlarına kontrollü bir şekilde erişmesi hedefler arasında yer alıyor.

UZUN VADE İMKANLARI

ING Bank aracılığı ile ilan edilen ihtiyaç kredisinin olumlu fonksiyonları bu kadar la da bitmiyor. Krediden yararlanan müşterilere 3 aylık bir erteleme zamanı de sunulurken mali durumlarını daha iyi yönetmelerinin sağlanması amaçlanıyor.

İhtiyaç kredisi kampanyası muhtaviyatınca 50 bin TL için 36 aya varan vade olanakları sunuluyor. Uzun vade süresi boyunca aylık bütçenizi zorlamadan kredi imkanını elde edebilirsiniz.

Ayçiçek yağına bir indirim daha geldi! Migros'ta fiyatlar dibi gördü

Oppo A55 Carrefour'da indirime girdi! Haziran indirimleri yüzünüzü güldürecek 

Hepsi Burada'da Yumatu TV'ler uygun fiyata!