28 / 04 / 2024

Düşük KPSS puanı ile memur alımı yapılacağı açıklandı!

Düşük KPSS puanı ile memur alımı yapılacağı açıklandı!

KPSS puanı düşük olan adaylar için açıklanan personel alımı ile ilgili açıklama yapıldı. Aktarılan son haberler kapsamında düşük KPSS puanı kapsamında kadın erkek düz memur alımının başlayacağı kaydedildi. İşte haberin ayrıntıları...



Memur alımı ile ilgili yapılacak alımlara ilişkin detaylar ve başvuru şartları da tek tek belirtildi. Trabzon ili Dernekpazarı Belediye Başkanlığı için personel alımı yapılacak. Mühendis, Tekniker ve Düz Memur alımı için özel şartlar ve genel başvuru şartları açıklandı. KPSS 60 puan şartı ile yapılacak olan personel alımında memur alım ilişkin şunlar söylendiği kaydedildi. 

Yapılan açıklama kapsamında, “Trabzon ili Dernekpazarı Belediye Başkanlığı bünyesinde, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamında yer alan faaliyet için istihdam edilmek üzere; Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği hükümleri doğrultusunda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS puan türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydı ile bildirilen ve  boş kadrolara açıktan atama yolu ile memur alınacağı belirtildi.".Düz memur olarak görev yapmak isteyenler için şu tablo belirtildi.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

Genel başvuru şartlarını taşıyacak adayların başvurabileceği belirtildi. İşte genel başvuru şartları:

Adayın TC vatandaşı olması.

Adayların, kamu haklarından mahrum olmaması durumu.

Kanunda belirtilen suçlardan mahkum olmamak hali.

Erkek adaylar için askerlikle ilişiğinin olmaması durumu. 

Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu ya da engelinin bulunmaması

İlan edilen kadrolar için diğer şartları da taşımak

Düşük KPSS puanı ile memur alımı yapılacağı açıklandı!

ÖZEL BAŞVURU ŞARTLARI

Özel başvuru şartları da belirtildi.  Buna göre, 2022 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavına girmiş olmak ve en az 60 puan almış olması durumu. Daha önce kamu kurum ve kuruluşlarında çalışıldıysa disiplinsizlik ya da ahlaki sebeplerden ötürü çıkarılmamış olmak. B sınıfı sürücü ehliyetine sahip olması durumu.

BAŞVURULAR NE ZAMAN VE NASIL YAPILACAK?

Başvuruda bulunmak isteyenler için detaylar da açıklandı. Buna göre, 10 Ocak tarihinde başlayacak başvurular kapsamında 12 Ocak tarihine kadar devam edeceği kaydedildi.. Adaylar başvurularını 12 Ocak 2024 mesai bitimine kadar Merkez Mahallesi Belediye Cad. No: 15 Dernekpazarı/Trabzon adresindeki Dernekpazarı Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Müdürlüğü birimine şahsen ya da iadeli taahhütlü posta ile başvurması gerektiği kaydedildi.

İŞKUR duyurdu! KPSS şartı yok! Tam 548 büro memuru alınacak! Başvuruları sakın kaçırmayın!

Sağlık Bakanlığı resmen duyurdu! Dev sürekli işçi alımları başlıyor! Mülakat yok, KPSS şartı yok!

MEB sürpriz bir kararla personel alacak! KPSS şartı yok!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi deneyimli ve deneyimsiz tam 217 personel alacak! KPSS şartı yok! Acele edin!


 


Geri Dön