Beyaz Eşya

Düşük maliyetle yüksek verim Vestfrost sizi bekliyor! 20 Ocak fiyat listesi

Fiyat performans ürünü olan Vestfrost bulaşık makinesi yükselen ekonomik koşullardan dolayı çok tutuluyor. Hepsi burada ekonomik koşullara uygun size sunduğu Vestfrost bulaşık makinesi için acele edin. Peki Vestfrost BM 3010  buzdolabı ne kadar? A/S Vestfrost, 1963 yılında Danimarka'nın Esbjerg kentinde tek bir vizyonla kuruldu: Dünyanın en iyi buzdolaplarını ve dondurucularını oluşturmak  18 milyon adedi aşan satışlarla yarım asırdır dünya çapında tanınırlık kazanmasının ardından hedef aynı kalırken, iş modelimiz keskinleştirildi

Vestfrost, profesyonel pazar için yenilikçi ve verimli buzdolapları ve dondurucuların küresel bir geliştiricisi ve üreticisidir. 

A/S Vestfrost, 1963 yılında Danimarka'nın Esbjerg kentinde tek bir vizyonla kuruldu: Dünyanın en iyi buzdolaplarını ve dondurucularını oluşturmak  18 milyon adedi aşan satışlarla yarım asırdır dünya çapında tanınırlık kazanmasının ardından hedef aynı kalırken, iş modelimiz keskinleştirildi.

Yaklaşımımız, her bir müşterimiz ve onların müşterileri için en düşük işletme maliyetleriyle doğru çözümü sunarak sürekli olarak paranın karşılığını en yüksek şekilde sağlamaktır. Vestfrost Solutions, sizinle yakın işbirliği içinde yenilikçi fikirleri verimli buzdolaplarına ve donduruculara dönüştürebilir. Tercih ettiğiniz ortak olmayı bu şekilde tanımlıyoruz.


 Sessiz çalışmasıyla insanaları mutlu eden Vestfrost VF BM 3010 E 3 Programlı Bulaşık Makinesi istediğini her saatte, gürültü sorunu yaşamadan mutfak malzemelerenizi temizleyebilmenize yardımcı olur. Ses derecesini en minmuma indiren gövde dizaynı gürültünün dışarıya çıkmasına mani olmaya yardım ederken aynı anda dış etkenlere karşı muhafazalı bir yapı da oluşturur.  Vestfrost 3 programlı bulaşık makinesinin kapak sistemi yavaşça açılıp kapatılabilmeye uygun halde geliştirildiği için sert açılışları  ve kapanışların önüne geçerek daha konforlu bir kullanım sunar. Alternatif yıkama modlarına sahip Vestfrost VF BM 3010 3 Programlı Bulaşık  Makinesi aracılığı ile tabak ve bardaklardaki kir miktarını göz önünde bulundurarak makinenizi verimli bir şekilde kullanabilirsiniz. cihazın yüksek depolama kapasitesi tüm mutfak gereçlerini tek seferde yıkayarak vakitten ve enerjiden tasarruf edebilmeye de katkı sağlar.

 

Pratik Bir Kullanım Yaşatan Modern Özellikler

Vestfrost VF BM 3010 E 3 Programlı Bulaşık Makinesi gövde tuşlarıyla çalışma programını ve lazım olan yıkama fonksiyonlarını basitçe seçebilmeyi sağlar.Pervane sisteminin tüm noktalara adil miktarda su ulaştırması aracılığı ile deterjan sıvıları ve tabletler makine içerisinde etkili bir temizlik sunar.

Paslanmaz iç donanım aracılığı ile bulaşık makineniz suyun yıpratıcı etkisine karşı mukavemet kazanır.Vestfrost VF BM 3010 E 3 Programlı Bulaşık Makinesi tekerlek fonksiyonuyla basitçe açıp kapatabileceğiniz alt ve üst bölmeleriyle mutfak gereçlerini yerleştirebilmenize yardımcı olur.Kapaklı tablet haznesi vasıtasıyla temizlik için gerekli olan bulaşık makinesi tabletini basitçe koyabilirsiniz.Derinlemesine Temizlik Sağlayan Bulaşık Makinesi

Alternatif yıkama programlarıyla değişik fonksiyonlarından faydalanabileceğiniz Vestfrost VF BM 3010 bulaşık makinesi derinlemesine temizlik gerçekleştirebilmek için favoridir. Alt kısımda yer alan çatal, kaşık, bıçak sepeti bölümü çıkarılabilir dizaynı ve derinlemesine yapısıaracılığı ile pratik bir yerleşim için makuldür. Yıkama esnasında ufak ebatlara sahip mutfak gereçlerinin dağılmaması için bu bölümden faydalanabilirsiniz.
 İster plastik bölümlerin ister de paslanmaz tellerin suya karşı muhafazalı bir şekilde imal edilmesi uzun ömürlü bir kullanım yaşamaya yardımcı olur.

 Kontrol panelinde bulunan tuşların ergonomik olarak tasarlanması kullanım kolaylığı oluşturur. Tuşların üstlerinde yer alan yazılarla hangi tuşun hangi özelliğini yerine getirdiğini kavramak da basitleşir. Geniş bir yapıya sahip olan beyaz eşya aracılığı ile tüm tabak ve bardakları tek seferde 
 yıkayarak ekstradan su ve elektrik tüketimi gerçekleşmesinin önüne geçebilir. Ayaklarıyla dengeli bir şekilde zemine yerleştirilebilen ve  emniyetli bir kullanım yaşatan Vestforst bulaşık makinesi uzun kablosu yardımıyla kurulum işlemlerinde konfor oluşturur.

VESTFROST BULAŞIK MAKİNESİ 20 OCAK 2023 FİYAT LİSTESİ

 Vestfrost bulaşık makinesi Satış Fiyatı: 6.499,00 TL

AYRINTILAR İÇİN: www.hepsiburada.com

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 20 Ocak 2023 saat 02:30'da yazıldı. An itibarıyla dolar kuru 18,79TL, euro 20:37 TL, altının gramı ise 1167 TL değerindedir.

Ford Tourneo Courier ve Transit Courier 2023 Ocak ayı fiyatları ne kadar oldu? İşte 15 Ocak 2023 fiyat listesi

Zorlu şartların araçları Ford Rangerlar! Satış öncesi ve sonrası imkanlar sizi bekliyor! 15 Ocak 2023 fiyat listesi

İş Bankası'ndan şok eden ücret! Milyonlar bu haberi araştırıyor!