04 / 05 / 2024

Duvar dekorasyon ürünleriyle evinizin havasını değiştirin!

Duvar dekorasyon ürünleriyle evinizin havasını değiştirin!

Eğer duvarlarınızda yenilik yaptıysanız ya da yeni evinizin dekorasyonuyla ilgileniyorsanız, tüm işlerin ardından şöyle bir durup evinize bakarsınız ve o an, “Burası benim evim” dersiniz. Çünkü duvarlar, evin ruhudur; kalbidir.



Bir evin karakterini kolayca değiştirebilecek en önemli etken sizce nedir? Bizim cevabımız, kesinlikle “duvarlar”. Eğer duvarlarınızda yenilik yaptıysanız ya da yeni evinizin dekorasyonuyla ilgileniyorsanız, tüm işlerin ardından şöyle bir durup evinize bakarsınız ve o an, “Burası benim evim” dersiniz. Çünkü duvarlar, evin ruhudur; kalbidir. Dolayısıyla, evi ev yapan, onun karakterini oluştururken, sahibinin bakış açısını yansıtan izler taşır. Bu nedenle duvarların rengi ve üzerinde kullanılan duvar dekorasyon ürünleri, insanın o eve karşı aidiyet hissetmesini sağlar. Duvar kağıdı, saat, resim ve tablo gibi duvar dekorasyon ürünleri ile siz de ailenizle birlikte yeni evinizde bu duyguları yaşayabilirsiniz.


Ya da yeni bir ev değil de, bir süredir aynı duvar dekorasyon ürünlerini kullanmaktan sıkıldınız ve evinizin havasını değiştirecek bir değişiklik yapmak istiyorsunuz. Duvar dekorasyon ürünleriyle duvarlarınızda yapacağınız değişiklikler, eşyalarınızı değiştirmiş kadar büyük bir farklılık yaratır.


Üstelik, Uzakdoğu felsefelerinde de evinizdeki eski dekorasyon ürünlerini yenileriyle değiştirmenin, enerji açısından evde yaşayanları olumlu yönde etkileyeceğine inanılır. Siz de bu düşünceden yola çıkarak, duvarınızdaki eski dekorasyon eşyalarınızı yenileriyle değiştirerek, evinizde şimdiye kadar toplanan tüm negatif enerjiyi atıp daha huzurlu bir yaşam için ilk adımı atabilirsiniz.


Yeni duvar kağıdı ile evinize yepyeni bir imaj


Belki de evinizin imajını tamamen değiştirebilecek olan, aradığınız ürün duvar kağıdı olabilir. Özellikle duvarın önceki renginden farklı, desenli modeller seçerek bir anda evinize farklı bir tarz kazandırabilirsiniz.


Hürriyet Yazar Kafe


Geri Dön