28 / 04 / 2024

Duvar kağıtlarındaki motifler kanepeleri renklendiriyor!

Duvar kağıtlarındaki motifler kanepeleri renklendiriyor!

Duvar kağıtlarındaki motifler kanepelere sıçradı. Kişiye ve mekana özel tasarımlar ön plana çıkıyor. Siz siz olun kendi tarzınızın dışına çıkmamaya özen gösterin. Yoksa huzursuzluk kapıda...



Bu yıl 50. yaşını kutlayan tasarım bankası Sihir Mobilya, 2011 trendlerini açıkladı. Yeni trendlerde duvar kağıtlarındaki motifler kanepelere sıçradı. Sihir Mobilya'nın Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çermik, yeni sezonda duvar kağıdındaki motif ve renklerin kanepe kumaşlarına sıçradığı çalışmalar, kişiye ve mekana özel tasarlanmış teknoloji içeren ürünler her zamankinden daha fazla ön plana çıktığını belirtiyor. Hakkı Şinasi Çermik tarafından kurulan şirket 1980'li yıllarda İtalyan tasarım markalarını ilk Türkiye'ye getiren markalar arasında geliyor. Bugüne kadar Arflex, Natuzzi, Cattelan Italia, Desiree, Kartell gibi dünya dekorasyon trendlerini belirleyen firmaları bünyesine kattıklarını dile getiren Çermik, markalardan bazılarıyla "mono-brand" ve "corner-shop" olarak bilinen yani Natuzzi ismiyle bazılarıyla ise "Sihir Boutique" markasıyla çalıştıklarını söyledi. Butik mağazada kişiye ve projeye özel ürünler geliştirilerek anlaşmalı tasarımcıların modelleri Türkiye'de üretiliyor. Bu yıl Sihir Boutique ile özellikle yurtdışında "anahtar teslim" dekorasyon projeleriyle konumlandırmayı hedeflediklerini söyleyen Çermik, 50. yıllarında İtalyan mobilya ve dekorasyon ortaklıklarla ımızı özel konseptler halinde güçlendirmeye devam edeceklerini de vurguluyor.

Projelere özel hizmet sağlıyor Çermik,
bu çalışmalarla ev, villa ve residence projelerinde gerekse ofis, restoran , otel gibi kurumsal projelerde perdesinden mobilya ve aydınlatmasına kadar özel ve kapsamlı bir hizmet almasını sağladıklarını da sözlerine ekledi.

Tasarım bankası gibi

50. yıllarında her türlü inşaat projesine proje hazırladıklarını dile getiren Çermik, özellikle kişiye ve mekana özel projelerle yakından ilgilendiklerini söyledi. Çermik, sektörde tasarım markaları fabrikası gibi çalıştıklarını know-how'larının da ciddi bir değere ulaştığını ifade ett.

Sabah Emlak


Geri Dön