Sektörel

Duvarmatik ses yalıtım levhası iç ortamlarda yalıtımı sağlıyor!

Çevresel Gürültünün Değerlendirilmesi ve Yönetimi Yönetmeliği(2002/49/EC) uyarınca Turizm Yerleşme Alanları içerisindeki yatak odalarının İç Ortam Gürültü Seviyesi Sınır Değerleri 35 - 45 Leq (dBA) arasında olması gerekiyor

Duvarmatik Ses Yalıtım Lehvaları ile istediğiniz ses yalıtım değerlerine çok hızlı ulaşabilirsiniz. 9,5 mm / 12,5 mm / 15 mm ya da 18mm Alçı levha üzerine 4 mm / 6 mm / 8 mm özel Ses Yalıtım Malzemesi'nin yapıştırılması ile oluşturulan iç cephe levhalarıdır. 


60cm en * İstenilen proje boyunda yüksekliğe  ve 13,5 mm / 26 mm arasında kalınlığa sahiptir. 3000Hz ortalama frekansta yaklaşık 40 db / 60 db ses yutumu sağlayabilmektedir.  Var olan bir duvarın her iki tarafına yapıştırılmak ve/veya sabitlenmek sureti ile tatbik edilir.


Birleşim yerleri Duvarmatik Derz Macunu ile doldurularak satıh saten alçıya ya da duvar kağıdı uygulamasına hazır hale getirilir. 


DUVARMATİK SES İZOLASYONLU HAZIR PANEL DUVAR


Duvar uygulaması bitmiş yapılarda çözüm sunduğumuz Ses Yalıtım Levhalarımızın yanı sıra, henüz inşaatı başlamamış ya da Duvar işlemi bitmemiş yapılara, Özellikle ses kabiliyeti yüksek hazır duvarlarımızı önermekteyiz.


Isı yalıtım kabiliyeti için dolgu malzemesi olarak TAŞYÜNÜ, dış katmanlar olarak ALÇI LEHVA (Yeşil, Kırmızı, Bordo) ya daFIBERCEMENT kullanılarak üretilen montaja hazır İç / Dış cephe duvarlarıdır.  TAŞYÜNÜ'nün ses yalıtım kaabiliyetine, özel olarak tasarlanmış TAŞYÜNÜ içerisindeki elektrik tesisat altyapısını sağlayan boşluklar da eklendiğinde, ses yalıtım kaabiliyeti daha da yukarılara çıkmaktadır.


Yanmazlık özelliği, hafifliği, son derece hızlı montaj edilebilmesi, ses ve ısı yalıtımını aynı anda sağlayabilmesi ve esnemeyen yapısı (montaj sonrasında tüm duvar satıhı bir bütün haline gelmektedir) ile yapılarda yoğun olarak tercih edilmektedir. TAŞYÜNÜ Dolgulu Duvar Panellerinde, TAŞYÜNÜ lifleri özel olarak kesilip panele dikey yapıştırılmaktadır. Her bir panelin, hem zemine hem de tavana özel montaj elemanları vasıtası ile sabitlenmesi, TAŞYÜNÜ dolgulu duvarı son derece mukavim hale getirmektedir. Bu sayede TAŞYÜNÜ Dolgulu Duvarlar, yük taşıma konusunda , bilinen ve halen kullanımda olan diğer tüm iç bölme duvarları kadar (hatta daha yüksek) yük taşıyabilmektedirler.


Dış katman alçı levhanın yerine, yeşil, kırmızı ve bordo alçı lehva ya da fibercement kullanılarak, ıslak hacimler ve diğer ihtiyaçlar için de farklı çözümlere ulaşılmaktadır.

Montaj da ise Duvarmatik özel slikon macun kullanılarak uzun yıllar çatlamadan birleşim yerleri korunabilmektedir. Ayrıca file bandına da ihtiyaç duyulmamaktadır.


DUVARMATİK 'a varan Fiyat avantajı Sağlıyor

Duvarmatik Duvar panellerinin bina kaba inşaatına başlamadan kullanılmasına karar verilmesi durumunda, panellerin diğer duvar uygulamarına göre ortalama m2 de % 253 daha hafif olmasından dolayı, bina karkas maliyetide bina büyüklüğüne bağlı olarak ortalama %8 - oranında maliyet avantajı sağlamaktadır.


Duvarmatik Duvar Paneli piyasada kabul görmüş duvar oluşturmada kullanılan ürünler ile karşılaştırıldığında ortalama 'luk fiyat avantajının yanında  %3 daha hafif, '0 daha fazla ses ve ısı yalıtım kabiliyetine sahip ve 8 kat daha hızlı monte edilebilmektedir.