22 / 07 / 2024

Duwalls, web sitesi üzerinden satışlarına başladı!

Duwalls, web sitesi üzerinden satışlarına başladı!

Duwalls, kişiye ve mekana özel tasarımlarıyla Türkiye'de yeni bir dönemi başlatıyor




Retro akımı modern bir bakış açısıyla harmanlayarak kendi stilini sınırsız yüzey ve boyut seçeneği ile buluşturan iç mekan tasarım markası Duwalls, kişiye ve mekana özel tasarımlarıyla Türkiye'de yeni bir dönemi başlatıyor. Duwalls, 1 Haziran itibariyle web sitesi üzerinden satışlarına başladı.

Geçmişin izlerini taşıyan retro konseptini, modern bakış açısı ile yorumlayarak kendi stilini yaratan iç mekan tasarım markası Duwalls, 100'ün üzerinde özgün tasarım çalışmasından oluşan imaj koleksiyonunu “sıradanlıktan hoşlanmayanlar”la buluşturmaya hazırlanıyor. 1 Haziran 2010 itibariyle www.duwalls.com web adresi üzerinden satış yapmaya başlayan Duwalls, evlerin ve cafe, restoran, otel gibi toplu kullanım alanlarının dekorasyonuna sıra dışı bir yorum getiriyor.

Farklı beğenilere ve mekanlara özel tasarım ve konsept çalışmalarını da hayata geçirecek olan Duwalls, sınırsız materyal ve boyut seçenekleri ile ürünlerini satın alanların taleplerine uygun çözümler de üretiyor. 

SINIRLI SAYIDA, FARKLI ve BİR  ÖMÜRLÜK TASARIMLAR

“Hayallerin iç mekanlara yansıması” düşüncesiyle yola çıkan Duwalls'un ürün yelpazesinde uluslararası platformda birbirinden değerli fotoğrafçı ve ilüstratörlerin çalışmalarının yanı sıra Duwalls imzasıyla hayat bulan özel tasarımlar da bulunuyor.

Koleksiyonunda yer alan ve satışı  belirli bir rakama ulaşan ürünlerini yenileriyle değiştirip raftan kaldıracak olan Duwalls, tasarımlarının özgünlüğünü korumayı ve ürün yelpazesini sürekli olarak tazelemeyi amaçlıyor. Bu yaklaşım ile Duwalls, iç mekân dekorasyonunda yeni bir anlayışı başlatıyor. 

KİŞİYE VE MEKANA ÖZEL ÇÖZÜMLER

Sunduğu sınırsız materyal ve boyut seçenekleri ile ürünlerini satın alanların talepleri doğrultusunda da şekillendirebilen Duwalls, bu sayede tasarım çalışmalarını istenilen boyutlarda, talep edilen yüzeylere uygun olarak ve tercih edilen malzemelerle kişiye ya da toplu kullanım alanlarına uygun şekilde üretebiliyor. Ayrıca, Duwalls'un kişiye özel tasarımları için www.duwalls.com web adresi üzerinden tasarım ekibi ile iletişime geçilebiliyor.

Tasarımlarını dayanıklı  malzemeler ve baskı teknikleri ile üreten Duwalls, yaşam alanlarını dilediği gibi dekore etmek isteyenlere sınırsız seçenekler sunarak, sıra dışı mekanlar yaratmayı amaçlayanlara hitab ediyor.

 


Geri Dön