15 / 05 / 2024

Duymer 2014 yılında 30 şube açacak!

Duymer 2014 yılında 30 şube açacak!

Duymer'in yöneticileri, 20 noktadaki şube çalışanları ile bir araya gelerek 2014 yılı içerisinde yapacakları çalışmaları planladı. Figen Baz, "Başta Kıbrıs olmak üzere Orta Asya ve Türk ülkelerine de açılmak istiyoruz" dedi




İşitme cihazları merkezi Duymer'in yöneticileri, 20 noktadaki şube çalışanları ile bir araya gelerek 2014 yılı içerisinde yapacakları çalışmaları planladı. Duymer İşitme Cihazları Genel Müdürü Figen Baz, nano teknoloji ile üretilen Interton İşitme Cihazları'nın Türkiye'deki tek distrübütörü olduklarının altını çizdi. Baz, Duymer İşitme Cihazları'nın 16 yıl önce Karşıyaka Çarşısı'nda 150 metrekarelik bir alanda kurulduğunu belirtirken, "Disiplinli ve planlı çalışmalarımızın yanında, özverili çalışanlarımız ile birlikte geldiğimiz nokta çok önemli. 'Önce memnuniyet' anlayışı ile Türkiye'de işitme cihazları servis ve satışında Interton markası ile lider konuma ulaştık" dedi.


Nano teknoloji

Baz, Türkiye'nin işitme cihazları merkezi alanında, şubeleşmede tek olduklarını ve işitme alanında herşeyin tek çatı altında toplandığını belirtti. Baz, "Interton İşitme Cihazları, nano teknoloji ürünü olarak üretilen bir markadır. Türkiye'de 20 şube ve 60 bayi ile hizmet veriyoruz. Hedefimiz bu yıl 30 şube ve 100 bayi sayısına ulaşmak. Ayrıca başta Kıbrıs olmak üzere Orta Asya ve Türk ülkelerine açılmak istiyoruz" diye konuştu. Baz, Duymer çatısı altında hizmet alan müşterilere daha fazla açıklayıcı bilgi sunulması için, çalışanların sürekli eğitimlerle profesyonel ve kaliteli hizmet anlayışına ulaşmalarını sağladıklarını da ifade etti. Baz şunları söyledi, "7 gün 24 saat kaliteli hizmet ilkesine göre hizmet veren Duymer şubelerinin amacı, işitme cihazı kullanan kişilerin sessiz bir dünyada kalmaması, daha temiz, daha net ve daha hassas bir ses duyumuna kavuşmalarıdır. Interton işitme cihazlarının her türlü bakım, onarım ve yedek parça servis desteğini de veriyoruz."



Yeni Asır


Geri Dön